Planurile Elenei Merișoreanu după ce se va opera la picior. Datoria pe care o are de achitat interpreta de muzică populară. „Mi-au trimis de trei ori bilet” EXCLUSIV 

Ana Maria Păsat 15.07.2022, 16:34
Planurile Elenei Merișoreanu după ce se va opera la picior. Datoria pe care o are de achitat interpreta de muzică populară. „Mi-au trimis de trei ori bilet” EXCLUSIV 

Elena Merișoreanu a dezvăluit pentru Impact.ro ce planuri are după ce se va opera la picior. Cântăreața de muzică populară va trece prin această intervenție chirurgicală în toamnă, la același spital unde a fost operată și la celălalt picior, în urmă cu câțiva ani.

Elena Merișoreanu, despre operația de care are nevoie

Artista ne-a spus că ar fi trebuit să se opereze de mai multă vreme, dar nu a făcut-o, din cauza evenimentelor. Cântăreața a precizat că intervenția chirurgicală nu este dificilă, dar recuperarea este și va dura cel puțin trei luni.

„Nu trebuie să pui piciorul jos, ci să umbli cu un cadru. Avem medici foarte buni în România. La ortopedie, la Foișor, e ca-n stațiune. Acolo mă duc. Acum patru ani, m-a dus fi-mea la San Diego, la un institut mare, ortopedic. A venit un doctor cunoscut la mine, care era român. Și mi-a zis că nu există ortopezi mai buni ca la noi.

La piciorul operat, nu mai simt nimic. Pot să zbor cu el. La celălalt, pentru că l-am folosit foarte mult, nu mai am cartilagiu și trebuie să mă operez. Am fost angajată de la 16 ani, la câte turnee am stat în picioare era de așteptat să am astfel de probleme.

Dacă-mi dădeam pantofii jos nu-i mai puteam pune la loc”, a spus Elena Merișoreanu. Artista speră ca până la intervenția chirugicală să poată termina și CD-ul la care lucrează.

Planurile Elenei Merisoreanu dupa ce se va opera la picior
Elena Merisoreanu

Ce planuri are Elena Merișoreanu după operație

Elena Merisoreanu nu și-a văzut finul de mai bine de patru ani, asta pentru că nu a reușit să ajungă în Australia, dată fiind pandemia, dar și problemele sale de sănătate, cu care se confruntă în prezent. Cum nu a apucat să-i taie moțul, conform obiceiului, părinții nu l-au tuns deloc, și, an de an îi lansează invitație nașei să ajungă în Australia.

În vârstă de 73 de ani, fără a duce grija zilei de mâine, Elena Merișoreanu a devenit extrem de selectivă în ceea ce privește ofertele primite pentru a cânta. Artista preferă să petreacă timp cu familia și evită să fie mai mereu pe drumuri, după o viață în care scena i-a fost o a doua casă, aceasta fiind angajată încă de când avea 16 ani.

Cum artista nu și-a mai văzut finuțul de mai bine de patru ani, aceasta și-a propus ca după ce se va opera, mai precis la toamnă, să ajungă în Australia, pentru a-i tăia moțul, mai ales că băiețelul, în vârstă de cinci ani, nu a fost tuns niciodată, din acest motiv.

 „Acum are 5 ani, și părul până la brâu. Finii mi-au trimis de trei ori bilet din Australia să vin să-i tai moțul copilului. Nu l-au tuns pentru că ei țin la tradiție și mă așteaptă. Dar după operație mă voi duce. Ei stau undeva la țară, dar e așa frumos acolo. Sunt bogați, dar și muncesc foarte mult”, a declarat artista pentru Impact.ro.

În ciuda acestui plan de a merge în Australia după operație și recuperare, îndrăgita cântăreață Elena Merișoreanu nu ne-a ascuns faptul că preferă să-și petreacă toate concediile în țara sa natală, pe care o consideră extrem de frumoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe