Planul Simonei Halep pentru 2021. Prima dilemă pentru campioana noastră

Marian Cărăvan 23.10.2020, 16:46
Planul Simonei Halep pentru 2021. Prima dilemă pentru campioana noastră

Pentru Simona Halep sezonul 2020 s-a încheiat odată cu eliminarea surprinzătoare în optimile turneului de la Roland Garros, Acum, campioana își face planuri pentru 2021, un sezon plin de necunoscute.

Ce va face Simona Halep în 2021

Fiecare an aduce în prima lună turneul de Grand Slam Australian Open. În contextul pandemiei de coronavirus, lucrurile vor sta diferit în 2021. Simona Halep își face planuri din mers pentru viitorul sezon. Un sezon plin de necunoscute. Campioana noastră are deja o primă dilemă.

„Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o «bulă». E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi.

Totuși, dacă va fi o «bulă» precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide”, a declarat Simona Halep, potrivit Essentiallysports.

Așadar, Simona Halep nu pare decisă în privința participării la Australian Open (programat în perioada 18-31 ianuarie 2021, la Melbourne), turneu la care în acest an s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza.

Planul Simonei Halep pentru 2021. Prima dilemă pentru campioana noastră
Planul Simonei Halep pentru 2021. Prima dilemă pentru campioana noastră

Simona Halep trage tare în sala de forță

Simona Halep a decis să nu mai participe la niciun turneu în acest an și să se pregătească temeinic pentru sezonul 2021. Simona Halep vrea să se mențină în mare formă, iar imaginile postate recent pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Se pare că are planuri mari pentru 2021, iar gândurile sale se îndreaptă și spre turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii competiției de la All England Club au luat decizia de a anula turneul. A fost pentru prima oară de la Al Doilea Război Mondial încoace când se întâmplă așa ceva. Simona Halep este campioana en titre la Wimbledon, după succesul din 2019.

Simona Halep încheie anul pe locul 2 în clasamentul WTA. În acest sezon a câștigat trei turnee la rând, Dubai, Praga și Roma, oprindu-se în optimi la Roland Garros. Meciul cu Iga Swiatek, cea care avea să se impună ulterior la Roland Garros, a fost ultimul pentru Simona Halep în 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe