Planul secret al lui Dan Diaconescu a ieşit la iveală. Proiectul cu care vrea să dea lovitura în mediul online

Badea Violeta 06.12.2021, 11:08
Planul secret al lui Dan Diaconescu a ieşit la iveală. Proiectul cu care vrea să dea lovitura în mediul online

Dan Diaconescu este cunoscut de o ţară întreagă datorită emisiunilor pe care le-a realizat la OTV. Acesta s-a bucurat de un succes fantastic acum mai bine de 15 ani când conducea postul din Magheru. Fiindcă duce dorul televiziunii, afaceristul pune la cale un plan cu care speră să dea lovitura în mediul online. Iată despre ce este vorba!

Ce plan pune la cale Dan Diaconescu

Dan Diaconescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. În urmă cu aproape două decenii, fostul patron de la OTV făcea furori cu emisiunile sale.

Amintim că afaceristul s-a retras din televiziune forțat după ce a primit o condamnare definitivă la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare.

Dan Diaconescu a fost acuzat că i-ar fi cerut bani primarului din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare.

În anul 2017, fostul patron al OTV a fost eliberat condiționat, după ce a efectuat aproape trei ani din pedeapsă. Acesta însă are interzis să apară la TV sau în presă, până la data de 4 martie 2025, potrivi deciziei judecătorești.

Drept urmare, afaceristul a pus la cale un plan bine gândit pentru a reveni, cât de curând, în lumina reflectoarelor. Potrivit celor de la Cancan, fostul patron al OTV va susține emisiuni prin videoconferințe, cu ajutorul platformei online Zoom.

Astfel, acesta va intra în contact cu câte o mie de adolescenți pe tură și le va împărtăși din experiența sa în domeniul televiziunii. În acest mod, Dan Diaconescu nu va încălca decizia judecătorească pe care am menționat-o mai sus.

Ce plan pune la cale Dan Diaconescu
Ce plan pune la cale Dan Diaconescu

Fiica lui Dan Diaconescu îi calcă pe urme tatălui său

Dan Diaconescu are o relație de foarte mult timp cu Emilia Bătău, cea care i-a dăruit și un copil. Fostul patron al OTV are toate motivele să fie mândru de fiica sa, Dona Milena. Se pare că adolescenta de numai 16 ani moștenește de la tatăl ei pasiunea pentru televiziune.

Fiica celebrului prezentator TV și-a propus să urmeaze cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr’” din Capitală, mai ales că are deja experiență în presa scrisă, redactând, de-a lungul timpului, diverse articole pentru revista școlii. De asemenea, adolescenta dorește să deschidă prima televiziune de podcast-uri din țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe