Planul secret al Andreei Bănică. Afacerea din care vrea să facă bani frumoși, în 2021. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 10.03.2021, 12:28

Andreea Bănică are un plan secret. Vedeta face pregătirile necesare pentru o afacere din care vrea să câștige bani frumoși în acest an, alături de soțul ei, Lucian Mitrea, în contextul în care pandemia de coronavirus a afectat în ultima vreme lumea artistică, cele mai multe evenimente fiind anulate pentru limitarea răspândirii noului virus.

Ce plan secret are Andreea Bănică

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, mai are puțin până când își va putea vedea un vis împlinit. Artista are un hotel pe litoralul românesc, la Eforie Nord, la care încă se mai lucrează și pentru care se pare că a accesat și fonduri europene. Fotoreporterii Impact.ro l-au fotografiat.

În imagini se vede că hotelul Andreei Bănică și al soțului ei, Lucian Mitrea, este aproape gata. Se lucrează deja la fațada construcției cu patru etaje. Geamurile sunt puse, iar un panou de lângă acesta arată că data stabilită pentru finalizarea proiectului este 31 august. Valoarea totală a proiectului este de 8.079.853 de lei, iar contribuția Uniunii Europene este de 3.839.160 de lei.

Planul secret al Andreei Banica. Afacerea din care vrea sa facă bani frumosi, in 2021. FOTO EXCLUSIV
Hotelul Andreei Banica

Andreea Bănică, despre planul ei secret. ”Abia aștept”

Anterior, Andreea Bănică, născută la Eforie Sud, a spus că de abia așteaptă să se implice în proiect. Vedeta a dezvăluit că își dorește ca hotelul ei și al soțului ei să fie ”ceva de clasă, de top”, iar vizitatorii acestuia ”să aibă ce să povestească”.

”Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat Andreea Bălan pentru click.ro.

Andreea Bănică a trăit o dramă cumplită

Deși acum are un proiect ce o entuziasmează și o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea, cu care are o fetiță, Sofia, și un băiețel, Noah, Andreea Bănică știe ce e suferința. Frumoasa vedetă a trăit o dramă cumplită, în urmă cu aproximativ două decenii. Avea 20 și ceva de ani când și-a pierdut mai întâi tatăl, după care bunicul și mama. O boală nemiloasă a dus la decesul femeii, chiar cânt artista se afla la un concert în Giurgiu.

”Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog.

Andreea Bănică, într-o relație cu verișorul soțului ei, înainte de a fi cucerită de Lucian Mitrea

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a povestit că înainte de a fi cucerită de Lucian Mitrea a avut o relație cu verișorul acestuia. Atunci când s-au cunoscut, toți trei se aflau la liceu și participau la balul bobocilor. O monedă buclucașă a încurcat atunci puțin lucrurile, dar cel care avea să-i devină soț vedetei nu s-a lăsat învins. Îi făcea vizite și cadouri fără să știe vărul său, despre care avea grijă să-i spună că umbla și cu alte fete.

”El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a 10-a. M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...