Planul nebănuit al Andreei Bălan. De ce nu-i dă de fapt replica lui George Burcea, după declarațiile pe care le-a făcut despre ea

Andreea Bălan nu mai comentează acuzațiile lui George la adresa ei

Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze în curând. Cu toate că momentul până când vor fi oficial separați se apropie, fostul soț al Andreei pare să se fi lansat în acuzații și dezvăluiri despre cântăreață. Astfel, bărbatul o pune într-o lumină proastă pe vedetă. Totuși, Andreea Bălan pare să aibă un plan, de vreme ce ezită să îi dea replica viitorului său fost soț.

George Burcea, acuzații la adresa Andreei Bălan

Concurentul de la ”Ferma” a început să facă dezvăluiri de când se află în atenția publicului. George Burcea și-a ales mai mulți aliați în încercarea de a ieși cu imaginea curată din divorțul de Andreea Bălan. Astfel, acesta a decis să o acuze pe vedetă de mai multe aspecte.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura”, a dezvăluit George Burcea, la ”Ferma”.

Bărbatul a povestit astfel momentul în care a fost prins la volan, iar testul antidrog a ieșit pozitiv. Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, George și-a găsit aliați în persoana Annei Lesko și a celei alături de care a petrecut momente intime, Viviana Sposub.

“Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko, o rivală mai veche a Andreei Bălan.

Totodată, cele două consideră că George este în realitate diferit față de cum a lăsat să se creadă în presă fosta soție.

”Muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

George Burcea și Anna Lesko, la Ferma

George Burcea și Anna Lesko, la Ferma

Andreea Bălan nu mai comentează acuzațiile lui George

Chiar dacă până acum vedeta de la Antena 1 obișnuia să îi dea replica, Andreea Bălan evită să mai vorbească despre afirmațiile fostului său partener.

”Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței.

Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o face acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”, a spus o sursă wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI