Planul de înlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, ghidat din interior. Liderul de la Kremlin, sabotat de apropiați. „A început lupta”

Stan Filon 06.01.2023, 08:17
Planul de înlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, ghidat din interior. Liderul de la Kremlin, sabotat de apropiați. „A început lupta”

Planul de înlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei se pare că a început deja! O spune chiar analistul rus de război și fost colonel FSB Igor Ghirkin, care a vorbit despre grupările care se confruntă deja și care își pun bețe-n roate doar pentru a prelua puterea de la Vladimir Putin.

Planul de înlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, ghidat din interior

Așadar, analistul rus de război și fost colonel FSB Igor Ghirkin a vorbit despre planul de înlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, mai ales dacă războiul din Ucraina va continua să meargă la fel de prost, iar președintele Rusiei va continua să mobilizeze la război mii și mii de ruși.

Ghirkin a vorbit și despre principalele grpări care se ciocnesc în această luptă surdă pentru preluarea puterii. Lupta de la vârful Kremlinului se dă între șeful armatei private Wagner, Evgheni Prigojin, și forțele loiale ministrului apărării Serghei Șoigu, potrivit lui Ghirkin.

Planul de inlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, ghidat din interior
Planul de inlocuire a lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, ghidat din interior

Care sunt grupările care s-ar lupta pentru preluarea puterii

Alții cred că oamenii din serviciile de informații din jurul fostului șef al FSB, Nikolai Patrușev – secretarul puternicului consiliu de securitate – au mai multe șanse să apese trăgaciul asupra lui Putin, în încercarea de a salva cercul elitei conducătoare, dacă războiul continuă să meargă prost. Unii susțin că blocul celor din serviciile de securitate îl are ca posibil succesor pe fiul lui Nikolai Patrușev, Dimitri, ministrul Agriculturii, în caz de lovitură de stat sau de degradare a sării de sănătate a lui Vladimir Putin.

„Gruparea lui Evgheni Prigojin se opune grupării conduse de Serghei Șoigu. A început deja lupta. Ei nu se luptă pentru numărul de obuze… Acum vorbim despre ce urmează după Putin. Se va întâmpla peste un an sau doi? Nu știm. Dar, de fapt, lupta pentru Olimpul politic a început între grupările care îl înconjoară pe Putin în măsura în care chiar și noi o putem observa. Prigojin vrea să devină un „actor politic” și „în mod clar își crește autoritatea, inclusiv în public. Ultimele sale apariții în presă au arătat în mod clar că acum el se poziționează nu doar ca un comandant de război, ci ca o figură publică și politică. Prigojin se opune grupării Șoigu. Au început deja să lupte. Este ca o bătălie „feudală”. Criza militară a dus la o criză de putere”, a declarat Igor Girkin, fost ministru al apărării al autoproclamatei Republici Populare Donețk.

În plus, Girkin trage un semnal de alarmă și spune că va fi un nou val de mobilizare la război și nu va fi singurul, deoarece este nevoie de foarte mulți soldați în Ucraina.

„Va fi un al doilea val de mobilizare. Vor fi forțați să aibă, un al doilea și apoi poate un al treilea val. Pentru a câștiga în Ucraina ar fi nevoie de încă o jumătate de milion de soldați“, a mai spus el.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...