Plantele pe care este bine să le ai în casă toamna. Atrag banii și norocul

Andra Daoud 26.09.2022, 18:47
Plantele pe care este bine să le ai în casă toamna. Atrag banii și norocul

Plantele în ghiveci au numeroase beneficii și nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Pe lângă faptul că înfrumusețează atmosfera și însuflețesc orice spațiu, florile în ghiveci purifică aerul din casă, dar sunt și încărcate de simboluri. Ce plante aduc noroc și bani în casă și cum să le îngrijești.

Plante care atrag banii și norocul toamna

Florile în ghiveci nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Acestea nu au doar rolul de a înfrumuseța spațiul și de a filtra aerul, ci pot atrage energii pozitive în diverse domenii ale vieții. Există plante care aduc noroc pe plan amoros, prosperitate pe plan financiar și succes la locul de muncă, iar unele dintre ele sunt și foarte frumoase și ușor de îngrijit, așa că merită să le oferiți un loc în casă sau la birou.

Bambusul

Această plantă originară din Asia aduce noroc și prosperitate, dar îi și protejează pe cei care o au în casă. De asemenea, este benefică pentru dezvoltarea pe plan spiritual, alungă energiile negative și îi ajută pe oameni să fie mai liniștiți. Este o plantă foarte puțin pretențioasă, care necesită îngrijire minimă. Pe de altă parte, aduce longevitate, sănătate și noroc pe plan financiar.

Trifoiul

Trifoiul are o simbolistică puternică și este bine cunoscut faptul că aduce noroc. Aceasta nu crește doar spontan, ci poate fi plantat și în ghiveci, pentru că se spune că atrage banii și oferă protecție. De asemenea, se spune că mirosul de trifoi amplifică simțurile și ne face să fim mai intuitivi.

Limba soacrei

Se spune că această plantă ne ajută să avem mai multă energie și ține la distanță indispoziția. Este ideal să o avem în birou, pentru că ne ajută să dăm mai mult randament la locul de muncă sau atunci când vine vorba despre învățat.

Plantele pe care este bine sa le ai in casa toamna. Atrag banii si norocul
Limba Soacrei este o planta care aduce noroc

Arborele Banilor, planta care nu trebuie să vă lipsească din casă

O altă plantă pe care trebuie să o aveți în casă dacă vreți să aveți noroc și prosperitate este Arborele banilor (Thistle). În cazul lui, trebuie să puneți o monedă în ghiveci atunci când replantați acest arbore, pentru a avea noroc și pentru ca el să aducă belșugul. Este o plantă tropicală care mai este cunoscută și sub numele de Copacul norocului. În mediul natural, copacul poate ajunge și la 18 metri înălțime și face nuci care pot fi mâncate.

O altă plantă aducătoare de noroc este lămâița. Potrivit celor care cunosc cultura orientală, această plantă aduce prosperitate în casa în care crește și, dacă proprietarul o îngrijește corespunzător, ea îl va răsplăti cu cele mai frumoase și mai parfumate flori.

Deși este o plantă care de obicei crește în curte și se regăsește adesea pe post de gard viu, ea poate fi plantată și în ghiveci. Atunci când este ținută în casă, are nevoie să fie udată în mod regulat și să îi fie șterse frunzele cu o cârpă umedă. Planta este originară din Europa de Sud și atrage atenția prin florile de culoare albă, extrem de frumoase și de parfumate.

 

Urmăriți Impact.ro și pe