Plantele care atrag ghinionul în casa ta. Scapă de ele imediat, deși sunt superbe

Cătălina Burghelea 21.10.2021, 11:02
Plantele care atrag ghinionul în casa ta. Scapă de ele imediat, deși sunt superbe

Sunt frumoase, decorează deosebit locuințele noastre, însă unele plante au un mare dezavantaj: aduc ghinion. Dacă și tu ai aceste tipuri de plante în living sau pe balcon, scapă repede de ele! Sunt adevărați “vampiri energetici”.

Plantele de care trebuie să te ferești

Plantele decorative ne dau o stare de bine, de fiecare dată când le privim sau le îngrijim. Plus că fac bine și pentru organism. Lotusul sau Orhideea filtrează aerul din locuință și îl împrospătează. Cu toate acestea, există plante pe care ar trebui să le evităm deoarece nu aduc noroc.

Legenda spune că forma ciudată pe care o are cactusul, dar și faptul că planta este plină de țepi prevestesc ghinionul și sărăcia într-o casă. Țepii cactușilor emană energii negative. Tradiția populară spune că în casa unde locuiește o fată nemăritată, cactusul nu are de căuta. Prezența acestei plante va alunga toți pretendenții.

Sunt superbe, dar aduc ghinion în casa ta

Tot din categoria plantelor ce aduc ghinion face parte și chiparosul, deși este renumit pentru rolul său deosebit în purificarea aerului din casă. Nici tuia, folosită frecvent în amenajările exterioare, nu trebuie ținută în locuință din același motiv. Atrage energiile negative.

Nu decora niciodată cu ferigă balcoanele sau curtea, deoarece are efecte devastatoare mai ales asupra persoanelor care suferă de anxietate. Nici cu limba soacrei nu este de glumit. Nimic bun nu se va lega de tine, dacă ai în casă o asemenea plantă. Mai mult, se spune că limba soacrei ar avea în tulpina ei o substanță toxică.

Pentru nimic în lume nu ține așa ceva pe balcon

O altă plantă ce atrage ghinionul este tamarinul. Se crede că produce energii negative, potrivit credințelor Feng Shui.

Bumbacul pare inofensiv datorită culorii sale labe, însă, în realitate, nu este o alegere tocmai potrivită pentru decorarea apartamentului. Această plantă decorativă albă colectează ușor praful din casă și asta reprezintă ghinion și sărăcie.

Acacia cu păstăi parfumate impresionează prin florile sale galbene, dar ascunde un mare secret: spinii ei pot crea dispute în familie.

Este semn rău să păstrezi plante ofilite

Pentru nimic în lume nu ține plante ofilite în casă! Scopul principal al plantelor proaspete în casele noastre este de a le umple cu verdeață, pozitivitate și aer proaspăt. Toate plantele ar trebui să aibă frunze frumoase și vii. Păstrarea plantelor ofilite este semn rău, prevestesc o nenorocire.

Garoafele sunt asociate cu moartea, deci nu le pune în vazele din casă. De cele mai multe ori, acestea sunt duse persoanelor decedate. Cele mai ghinioniste sunt garoafele roșii.

Nu ține niciodată leandru nici măcar în curte sau grădină

Și cala face parte din aceeași categorie precum garoafele. Este folosită foarte des în aranjamentele funerare. În plus, această plantă este aducătoare de necazuri.

Planta de leandru atrage ghinionul în casa ta, dar este și otrăvitoare. Nu ține niciodată leandru nici măcar în curte sau grădină, mai ales pentru că este toxic. Frunzele și florile pot provoca probleme grave de sănătate și chiar moartea. Ținut în casă, leandrul aduce necazuri și vești proaste.