Plaja din Europa pe care toți turiștii o evită. Ascunde un peisaj greu de privit

Mihnea Tălău 15.03.2023, 14:53
Plaja din Europa pe care toți turiștii o evită. Ascunde un peisaj greu de privit

Una dintre fostele plaje populare ale Europei a devenit o zonă absolut interzisă, primind titlu de „cel mai rău loc de pe pământ”. Turiștii s-au adunat pe site-ul de recenzii TripAdvisor pentru a spune povești de groază despre gunoaie și multe altele.

Unul dintre „cele mai proaste locuri de pe Pământ”

O plajă de top din Marea Britanie a fost catalogată drept unul dintre „cele mai proaste locuri de pe Pământ”, în timp ce un avertisment amenințător a fost emis pentru cei care caută soarele, scrie Daily Star.

Pe măsură ce vremea britanică trece de la frigul de moarte la urcușuri ușor mai însorite, mulți britanici încep să se gândească unde vor merge mai târziu în acest an pentru o zi de vacanță sau pentru un sejur.

Dar o plajă va fi tăiat cu desăvârșire de pe listă, dacă ne luăm după recenziile de pe TripAdvisor.

Jubilee Beach din Southend a fost odată bijuteria coroanei plajelor din zonă. Cu toate acestea, în urma unei ploi abundente recente, o porțiune de canalizare brută a fost pompată în mare lângă plajă.

Aceasta a fost listată de către Surfers Against Sewage (Surferi împotriva apelor uzate) ca fiind una dintre cele 70 de zone din Marea Britanie în care apele sunt acum însoțite de un avertisment.

„Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii”

Dar în cazul plajei Jubilee Beach – cunoscută și sub numele de City Beach – se pare că problemele de diferite feluri s-au acumulat de mai mulți ani.

Plaja este listată ca fiind scăzută a fost al 68-lea cel mai bun lucru de făcut în Southend-on-Sea pe site-ul de recenzii TripAdvisor, cu o medie de trei stele din cinci stele din 82 de recenzii.

În timp ce unii dintre cei care au vizitat-o au spus că este o „locație minunată și calmă” și că are „priveliști și o ambianță frumoasă”, se pare că mulți alții au fost mult mai puțin impresionați.

Un utilizator, într-o recenzie intitulată „Cel mai rău loc de pe Pământ”, a scris: „Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii”.

Mulți utilizatori au notat că plaja este „imaculată dimineața”, iar gunoiul a ajuns mai târziu în cursul zilei, însă alte câteva recenzii au susținut că plaja era în mod constant plină de gunoaie, iar unul a mers până la a o numi cea mai „murdară” plajă pe care a fost vreodată.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...