Plăcerea vinovată pe care o are Doinița Oancea. Ce a dezvăluit actrița despre dependența cu care se confruntă: „E ceva rău”

Ioana Bucur 14.08.2022, 16:39
Plăcerea vinovată pe care o are Doinița Oancea. Ce a dezvăluit actrița despre dependența cu care se confruntă: „E ceva rău”

Totul a început cu o curioztate specifică perioadei adolescenței. Cu trecerea anilor, a devenit o parte din viața ei de zi cu zi. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitiate, care este plăcerea vinovată pe care o are Doinița Oancea. Actrița a avut reacții vehemente în momentele în care i s-a cerut să renunțe la acest obicei.

Ce plăcere vinovată are Doinița Oancea

Pe Doinița Oancea o știe o țară întreagă, fie datorită personajelor cărora le-a dat viață pe micul ecran, fie din aparițiile în diferite emisiuni TV. Într-un interviu acordat jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, actrița a vorbit deschis despre plăcerea sa vinovată, un viciu cu care s-a ales din timpul anilor din liceu.

Vedeta ne-a mărturisit că fumează destul de mult și că există zile în care un pachet nu este suficient. Cu toate că este perfect conștientă că este un obicei nesănătos, nu a încercat niciodată să renunțe la țigări.

„Nu am încercat niciodată să mă las de țigări. Destul de tânără eram, pentru că m-am apucat din curiorizate în liceu, dar să nu faceți ca mine, și uite curiozitatea asta mi-a produs un viciu și fumez destul de mult, peste un pachet pe zi. Depinde și unde sunt și ce treabă am și cât îmi permite și timpul. Dar dacă e ceva, recuperez noaptea când nu dorm.

E ceva rău! Nici măcar nu știu dacă mă relaxează gestul în sine, a devenit o plăcere a mea vinovată să trag din nenorocita asta de țigară”, a declarat, pentru playtech.ro, Doinița Oancea.

Plăcerea vinovată pe care o are Doinița Oancea. Ce a dezvăluit actrița despre dependența cu care se confruntă: „E ceva rău”
Doiniţa Oancea

„Nu am avut curiozitatea de a încerca să văd cum ar fi fără”

În ciuda faptului că este perfect conștientă că este un obicei nesănătos, nu a încercat niciodată să renunțe la țigări. Mai mult, în momentele în care a fost sfătuită să se lase de fumat, nu a avut o reacție tocmai diplomată.

„Au încercat pe lângă mine mulți să mă determine să renunț și am spus că nu, că fumez pe banii mei. Nu am avut curiozitatea de a încerca să văd cum ar fi fără țigări”, a adăugat ea.

De mai bine de un an, Doinița Oancea și-a văzut visul transformat în realitate. Ea și-a deschis propria școală de actorie.

„Predau de vreo 12 ani, numai că tot timpul am fost în școli private, academii. De data asta am zis: „Ia vezi Doinița, poți singură? Sau ai nevoie de întăriri? Pentru mine a fost incredibil.

Câțiva copii mi-au fost luați prin diverse producții, asta e un lucru mare și e o încununare a muncii mele cu ei, și bucuria lor și o experiență inedită”, ne-a povestit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...