Pieton din Cluj-Napoca a murit în brațele șoferului care l-a lovit în plin. Bărbatul nu a avut nicio șansă Video

Cătălina Burghelea 17.02.2022, 08:28
Pieton din Cluj-Napoca a murit în brațele șoferului care l-a lovit în plin. Bărbatul nu a avut nicio șansă Video

Un grav accident rutier s-a petrecut, miercuri seara, în Cluj-Napoca, pe strada Fabricii nr. 64. Un bărbat de 73 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în plin de un şofer de 20 de ani. Potrivit martorilor și camerelor de supraveghere, pietonul a traversat strada prin loc nepermis. Tânărul de la volan a sunat la 112 şi a încercat să acorde victimei primul ajutor.

Accident grav în Cluj-Capoca! Un bărbat s-a grăbit să traverseze strada prin loc nepermis și a fost lovit în plin de o mașină

Un pieton a fost accidentat mortal de o mașină. Victima, un bărbat în vârstă, a încercat să traverseze strada prin loc nemarcat cu trecere de pietoni, moment în care un conducător auto, care conducea un Logan, l-a lovit în plin. Șoferul implicat în evenimentul rutier tragic a fost cel care i-a acordat primul ajutor pietonului, conform martorilor. Tânărul de 20 de ani a sunat la 112.

Șoferul nu l-a putut evita

Polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați, în jurul orei 20.40, să intervină la un eveniment rutier produs pe strada Fabricii din oraș. Un bătrân de 73 de ani, care avea probleme de mobilitate, a fost accidentat de un șofer care nu l-a putut evita, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Pietonul a murit în brațele conducătorului auto care l-a accidentat

Un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, a fost lovit mortal de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. La sosirea echipajelor medicale, victima era în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest. Nora pietonului accidentat mortal a suferit un atac de panică, scrie Știri de Cluj.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Foto Știri de Cluj
Foto Știri de Cluj

Medicii SMURD au încercat să-l salveze pe bărbatul de 73 de ani, dar nu a răspuns la manevrele de resuscitare

La locul accidentului de pe strada Fabricii nr. 64 s-au deplasat și pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, care au intervenit, alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD, cu manevre de resuscitare pentru bărbatul accidentat. În ciuda eforturilor medicilor, victima nu a supraviețuit.

Oamenii legii au testat șoferul de 20 de ani cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ, a precizat IPJ Cluj. În imaginile surprinse de o cameră video amplasată în zonă se vede cum pietonul se asigură înainte să traverseze strada prin loc interzis, iar când ajunge la mijlocul drumului, un Logan îl izbește în plin, aruncându-l în aer câțiva metri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...