Piero Ferrari, dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher, la 8 ani de la accidentul care i-a distrus viața

Andrei Cezar 05.10.2021, 12:13
Piero Ferrari, dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher, la 8 ani de la accidentul care i-a distrus viața

Michael Schumacher este unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. Înzestrat cu un talent uimitor în ale pilotajului, legendarul sportiv și-a dorit întotdeauna să fie numărul unu. Iar prin rezultatele obținute în cariera sa a demonstrat, fără îndoială, acest lucru. Destinul însă a făcut ca într-o fracțiune de secundă viața lui și a familiei sale să se schimbe pentru totdeauna. În 2013 a suferit un tragic accident la schi, iar o perioadă lungă de timp a stat în comă.

Dezvăluirile lui Piero Ferrari despre Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident

În decembrie 2013, o lume întreagă a fost șocată la aflarea veștii că Michael Schumacher a avut un terbil accident la schi, în stațiunea Maribel din Alpii francezi. El a suferit leziuni grave la cap după ce s-a lovit de o stâncă în timp ce schia.

Timp de șase luni, legendarul pilot de Formula 1 a fost plasat în comă indusă, iar ulterior a început un anevoios proces de recuperare. În toți acești ani a suferit mai multe intervenții chirurgicale complicate, însă foarte multe detalii despre starea de sănătate a fostului sportiv nu se cunosc. Familia și apropiații acestuia au dorit să păstreze discreția și l-au ferit cât au putut pe fostul campion de Formula 1 de ochii curioșilor.

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, a vorbit de curând despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher în cadrul unui interviu oferit celor de la Speedweek. Vicepreședintele Ferrari este deranjat de faptul că oamenii fac referire la legendarul sportiv ca la o persoană decedată.

Îmi place să-mi amintesc momentele cu Michael în afara pistei. Era o persoană simplă, clară, şi foarte exactă. Nu-mi place că se vorbeşte despre Schumacher de parcă ar fi murit. Michael nu este mort, el este acolo, dar nu poate comunica”, a spus Piero Ferrari.

Corinna si Michael Schumacher
Corinna si Michael Schumacher

Corinna Schumacher: ”Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar Michael este aici, diferit.”

În cei 8 ani de cruntă suferință, persoana care a avut grijă în permanență de Michael Schumacher și l-a învățat să spere în continuare a fost soția sa Corinna. Ea a oferit lumii întregi un exemplu de devotament, iubire necondiționată și putere de sacrificu. Corinna Schumacher a făcut dezvăluiri emoționante despre soțul său în cadrul unui documentar lansat la începutul lunii septembrie pe patforma Netflix.

Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar Michael este aici, diferit, dar aici. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi. (…) Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau. Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael. (n.r. – Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui.

Încercăm să continuăm ca o familie, aşa cum i-a plăcut lui Michael şi încă îi place. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bine şi pentru a ne asigura că se simte confortabil. Continuăm cu viaţa noastră. «Ce e privat, rămâne privat», aşa cum a spus el mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael”, a declarat Corinna Schumacher.

Urmăriți Impact.ro și pe