Pierdere uriaşă pentru Euronews chiar înaintea lansării postului. Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti şi-a dat demisia

Badea Violeta 20.05.2022, 14:27
Pierdere uriaşă pentru Euronews chiar înaintea lansării postului. Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti şi-a dat demisia

Pierdere importantă pentru Euronews. Cu doar câteva zile înainte de lansarea postului, un cunoscut jurnalist a decis să-și dea demisia. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați oameni din domeniu. Anunțul a fost făcut chiar de către cel care a renunțat la proiect într-un mesaj publicat pe blogul său. Iată despre cine este vorba!

Jurnalistul care a demisionat de la Euronews

Un cunoscut jurnalist a anunțat vineri, 20 mai, prin intermediul unui mesaj publicat pe blogul său că își dă demisia de la Euronews România. Este vorba despre nimeni altul decât Adelin Petrișor, care nu a oferit însă detalii despre decizia sa, scrie paginademedia.ro.

„Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine și pe cei din conducerea stației. Cum sunt tot felul de ”prieteni” care abia așteaptă să inventeze spun totuși că nu a fost vorba de presiuni, ingerințe etc.

Oricum, cu siguranță în acest moment cred că e mai bine așa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacția Euronews. Am învățat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de știri și am cunoscut oameni interesanți. Mai mult, am avut șansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internațional.

Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foștilor colegi de la Euronews România. Eu sper să găsesc rapid soluția să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!”, a scris jurnalistul pe blogul său.

Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Euronews
Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Euronews

Cine este Adelin Petrișor

Adelin Petrișor, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din țara noastră. Acesta și-a început cariera în anul 1994 la postul de radio 2M+, apoi a lucrat la Tele 7 abc și TVR, apoi în perioada 1999 – 2008 la Antena 1, unde a devenit celebru datorită reportajelor exclusive realizate în zone de conflict.

Ulterior, Adelin Petrișor a mai fost angajat al postului de televiziune Realitatea TV și al postului național. După ce și-a încheiat colaborarea cu TVR, jurnalistul s-a alăturat echipei Euronews, post de la care și-a anunțat demisia acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...