Pierdere mare pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache nu mai poate concura

Nicu Stan, Ștefan Olteanu 22.07.2021, 15:11
Pierdere mare pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache nu mai poate concura

Pierdere mare pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache nu mai poate concura. Sportiva are probleme la una din glezne, astfel că se vede nevoită să renunțe la concursul individual compus. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Larisa Iordache nu va putea participa decât la proba de la bârnă, la JO Tokyo. Motivul, o problemă la gleznă

Este pierdere mare pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache nu mai poate concura la toate probele. Gimnasta Larisa Iordache va participa la Tokyo, însă doar la proba de la bârnă, nu și la concursul individual compus, din cauza unor probleme pe care le are la gleznă.

”Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat”, a explicat sportiva, potrivit Federației Române de Gimnastică.  „Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a spus Larisa Iordache.

Maria Holbura va evolua la individual compus
Maria Holbura va evolua la individual compus

Ce gimnastă avem la individual compus

Astfel, după retragerea Larisei Iordache, în vârstă de 25 de ani, România mai are acum o singură gimnastă la individual compus, respectiv pe Maria Holbură. De asemenea, competiția la gimnastică feminină va începe la 25 iulie.

Maria Holbură, în vârstă de 20 de ani, cealaltă reprezentantă a țării noastre la gimnastică artistică, va concura la toate cele patru aparate.

Antrenorii așteaptă lucruri mari de la Maria Holbură

”Trebuie să îmi fac exerciţiile aşa cum le-am făcut şi acasă”, consideră Maria Holbură.

Antrenori ei, Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, care o pregătesc din luna mai, aşteaptă de la Maria Holbură un concurs fără ratare.

Marian Drăgulescu a intrat la antrenamente la Tokyo

Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a intrat, miercuri, pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de alți gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări, informează Agerpres.

Astfel, după antrenament, Marian Drăgulescu s-a arătat mulţumit ăpe deplin.

”Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a declarat Marian Drăgulescu.

Când vor evolua gimnaștii României la Tokyo 2020

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium astăzi, 22 iulie, în intervalul orar alocat celei de-a treia subdiviziuni. Ca şi în calificări, sportivele noastre vor începe acomodarea la bârnă.

Marian Drăgulescu este primul sportiv din România care va intra în competiţie, calificările fiind programate pe 24 iulie. Marian Drăgulescu va evolua în a patra rotaţie din prima subdiviziune. Larisa Iordache şi Maria Holbură vor evolua pe 25 iulie, în cea de-a treia subdiviziune a concursului.

Urmăriți Impact.ro și pe