EXCLUSIV

Marii artiști de muzică populară îl plâng pe Petrică Mîțu Stoian. ”Era un om bun, nu a trecut, ca alții, peste cadavre, ca să se remarce” EXCLUSIV

Ioana Bucur, Simona Ecovoiu 06.11.2021, 23:53
Marii artiști de muzică populară îl plâng pe Petrică Mîțu Stoian. ”Era un om bun, nu a trecut, ca alții, peste cadavre, ca să se remarce” EXCLUSIV

Dispariția artistului este un șoc cumplit nu doar pentru fanii săi, ci și pentru familie și prieteni. Constantin Enceanu este dărâmat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Gheorghe Turda a făcut, în exclusivitate pentru Impact.ro, o radiografie emoționantă a carierei artistului. . Steliana Sima a făcut o dezvăluire teribilă despre ultima discuție cu acesta.

Gheorghe Turda, despre Petrică Mîțu Stoian

Jurnaliștii Impact.ro au obținut o primă reacție, în exclusivitate, de la Gheorghe Turda, coleg de scenă al regretatului Petrică Mîțu Stoian.

„Am avut o relație profesionala bazată pe respect reciproc, i-am admirat talentul, tenacitatea de a se remarca în rândul colegilor concurenți, nu a trecut peste cadavre, ca alții, ca să se remarce. Era un om modest, față de alții, cu tupeu și obraznici, din zona lui folclorică.

Petrică va rămâne în amintirea marelui public, singurul exponent al cântecului mehedințean, care va dăinui în sufletele ascultătorilor, ca un autentic artist al Mehedințiului! Ce păcat că a plecat mult prea devreme! Dumnezeu să-l ierte!” , ne-a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Constantin Enceanu nu se poate opri din plâns după ce a aflat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Lumea muzicii populare îl plânge pe Petrică Mîțu Stoian, artistul răpus, sâmbără seara, în urma unor complicații dezvoltate după infectarea cu Covid-19.

Constantin Enceanu este devastat de vestea dispariției prietenului său. Interpretul spune că „a fost dur Dumnezeu în seara asta”. 

„E unul dintre prietenii mei și a plecat atât de repede. Nu îmi vine să cred, ne sunam mereu, ne ceream părerea. Nu se poate! A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu mă pot împăca cu ideea asta. E greu să vă povestesc. În câteva minute.. toată prietenia noastră. A murit Mîțu meu, nu pot să cred. Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni

În seara asta mi s-a întâmplat un lucru ciudat. După ce a intrat în stop cardio-respirator, am sunat un prieten să îl anunț. Chiar atunci am aflat că a murit. Nu se poate!”, a spus Constantin Enceanu.

Petrică Mîțu Stoian şi-a presimţit moartea
Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu

Steliana Sima: „El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta…”

Nici Steliana Sima nu își poate reveni din șoc. Artista a dezvăluit că ultima oară când vorbise cu el, Petrică Mîțu Stoian i-a făcut o mărturisire îngrijorătoare. Acum, își dă seama că este posibil ca regretatul interpret să își fi presimțit moartea.

„M-a sunat Doru, impresarul lui, mi-a zis că moare. Joi m-am văzut cu el, am râs, nu avea nicio problemă, nu părea să fie bolnav. Se electrocutase cu hainele de scenă şi i-a dat sângele la un degetul mare. Cu o săptămână înainte fusese la o emisiune şi zicea că se simte extraordinar. Cum să aud că bunul nostru prieteni nu mai e?!”, a spus Steliana Sima.

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a spus Steliana Sima, la România TV.

„Nu mă aşteptam la aşa ceva! Miercuri trebuia să merg şi eu la filmare cu el, am amânat. Îl cunosc de când a început să cânte, la Tezaur Folcloric. A fost un om tare plăcut şi spiritual. Oricât de supărat erai te înveselea… Atât de rău îmi pare, nu am cuvinte! Am văzut acum, la televizor”, a povestit plângând şi Laura Lavric.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...