Petrică Mâţu Stoian, arestat. Cântăreţul a recunoscut cu ce a greşit

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 13.10.2021, 10:52
Petrică Mâţu Stoian, arestat. Cântăreţul a recunoscut cu ce a greşit

Momente cumplite pentru Petrică Mâţu Stoian. Îndrăgitul artist a povestit, în cadrul unui interviu, despre o întâmplare mai puțin cunoscută din viața sa. Iată de ce a fost arestat celebrul cântăreț de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian, detalii cutremurătoare din viața sa

Petrică Mîțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre un episod mai puțin cunoscut publicului larg. Artistul a mărturisit că a fost arestat în perioada în care se afla în armată. Cânărețul de muzică populară a întărziat din permisie șapte ore.

„Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde.

În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap.

Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian, potrivit Ciao.ro.

Petrica Matu Stoian se retrage de pe scena
Petrica Matu Stoian se retrage de pe scena

Petrică Mâțu Stoian se retrage de pe scenă

Solistul de muzică populară a făcut un anunț care îi va întrista pe fanii săi. Petrică Mâțu Stoian a spus că are de gând să se retragă din Ansamblul „Maria Tănase”, din Craiova, unde a activat zeci de ani, pentru a lăsa locul tinerelor generații.

„Am făcut o vârstă frumoasă, mă respect și vreau să mă retrag de la ansamblu, să mă pensionez. Să vină tinerii din urmă și să-mi ia locul, să ducă mai departe cântecul. Până la un punct e bine să stai pe scenă. La un moment dat mai faci lucruri mai din spate.

Pentru că talentul se îmbină cu tinerețea. Când ești pe scenă și produci un disconfort vizual, spectatorul nu te mai place, oricât ai cânta tu! Ești boșorog, să mai vină și tinerii! Eu am făcut 61 ani”, a spus îndrăgitul artist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...