Petre Roman, apariție de senzație la 75 de ani. Cum s-a afișat de ziua sa, alături de Silvia Chifiriuc

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 20:37

Petre Roman a făcut o apariție de senzație la împlinirea vârstei de 75 de ani, alături de soția sa, Silvia Chifiriuc. Sărbătorit joi, 22 iulie, fostul prim-ministru a primit o declarație de dragoste pe internet de la partenera lui de viață.

Cum arată Petre Roman la vârsta de 75 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a lui Petre Roman, soția sa, Silvia Chifiriuc, a publicat pe platforma de socializare Facebook o fotografie în care apare alături de fostul premier al României, dar și o declarație de dragoste pentru el. ”Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani’, a scris bruneta lângă imagine.

În fotografie, Petre Roman apare cu părul vopsit și aranjat, îmbrăcat cu un pulover roșu și o pereche de pantaloni gri. Soția lui s-a asortat cu el, alegând un sacou cu imprimeuri, pantaloni negri, dar și o eșarfă roșie.

Petre Roman, aparitie de senzatie la 75 de ani. Cum s-a afisat de ziua sa, alaturi de Silvia Chifiriuc
Petre Roman si sotia lui, Silvia Chifiriuc, la nunta lor

Ce a dezvăluit Petre Roman despre soția sa

Recent, Petre Roman a recunoscut că într-un fel și-a pierdut mințile atunci când s-a îndrăgostit de actuala lui soție. ”Nu doar că este frumoasă, că are o voce frumoasă, dar am și eu dreptul să mă simt bine cu aleasa inimii mele”, a spus el în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

”Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc. Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. Asta e normalitatea! Și vreau să vă transmit: iubiți-vă copiii în fiecare moment al vieții, fiindcă asta va defini viața fiecăruia!’, a adăugat Petre Roman.

Cum a reușit Petre Roman să se mențină în formă. Fiica lui, Oana, l-a dat de gol

Soția politicianului nu a fost singura care i-a făcut urări de ziua lui în public. Oana Roman a profitat de ocazie și a dezvăluit că îl admiră foarte mult pe tatăl ei pentru disciplina de care a dat dovadă întotdeauna, fără să uite să facă sport și să evolueze în fiecare zi.

”Eu îi doresc să fie la fel de în formă ca până acum. (…) În ultimii ani am devenit și eu mai disciplinată. El în fiecare zi învață, citește și evoluează. Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva.

Cred că de două ori l-am auzit pierzându-și cumpătul, dar de altfel reușește să trateze lucrurile cu o diplomație incredibilă. Eu sunt mai impulsivă.”, a spus ea. Vezi AICI care este regretul Oanei Roman în relația cu tatăl ei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...