Pericol mare pentru Iulia Albu, ar putea ajunge chiar la închisoare. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul soț (Exclusiv)

Iancu Andreea 09.01.2021, 18:04
Pericol mare pentru Iulia Albu, ar putea ajunge chiar la închisoare. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul soț (Exclusiv)

După opt ani de căsnicie și șapte ani de la divorț, Iulia Albu și fostul soț nu reușesc să ajungă la o înțelegere. Recent, două plângeri penale au fost depuse de către designer împotriva fostei soții, care riscă chiar și pedeapsa cu închisoarea din pricina încălcării unei hotărâri judecătorești. Modul în care s-a ajuns la această situație este uluitor.

Iulia Albu și fostul soț, încă în război. Vedeta riscă pedeapsa cu închisoarea după plângerile penale ale lui Mihai Albu

Drumurile lui Mihai și al Iuliei Albu s-au separat în urmă cu șapte ani, de la momentul în care au divorțat. De asemenea, în urmă cu cinci ani, în 2016, soții Albu au participat la procesul de custodie al Mikaelei, astăzi în vârstă de 11 ani, la care judecătorii au decis ca fetița să rămână la mamă. Totodată, a fost stabilit un program de vizitare pentru tatăl minorei, care însă pare să nu fie respectat de către Iulia Albu. Fostul soț al vedetei o acuză că îl împiedică să o vadă pe Mikaela. Încălcarea hotărârii judecătorești ar putea să o coste pe Iulia chiar pedeapsa cu închisoarea.

Mikaela are domiciliul la Iulia, iar eu o pot lua la mine în weekendurile unu și trei ale fiecărei luni, plus două săptămâni în vacanța de vară și una în cea de iarnă. Iulia nu respectă acest program și nu mă lasă să iau fata, îi încalcă dreptul de a petrece timp cu tatăl ei. Abaterile au fost repetate și tocmai de aceea am și depus plângere penală în acest sens, chiar două, pe numele Iuliei. Din câte știu se poate alege cu amendă penală, iar în cazul în care abaterile se mai repetă, chiar închisoare de la 1 la 3 luni. Nu-mi doresc să se ajungă acolo, nici nu cred că se va ajunge, vreau doar să-mi văd fiica în puținul timp în care am dreptul legal să fac asta, a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro.

Deși el susține că a apelat la pace în acest conflict, designerul a recurs la ajutorul Protecției Copilului și al Poliției pentru a putea să își viziteze fiica.

Din vară, suntem monitorizați de Autoritatea Tutelară și de Protecția Copilului, la sesizarea mea. De fiecare data când merg să iau fata sunt însoțit de doi inspectori și de Poliție. Cu toate astea, ea a refuzat în continuare să respecte hotărârea Judecătorească așa că nu am avut încotro și am depus plângere penală împotriva ei. Eu nu-mi doresc sub nicio formă să mă războiesc cu ea sau să-i fac rău. Tot ce vreau este să fie urmărit interesul superior al copilului și să-i fie respectat dreptul de a petrece timp cu tatăl ei. Iulia nu îmi încalcă mie drepturile ci chiar pe cele ale fiicei noastre. E dreptul Mikaelei să aibă o relație cu tatăl ei și să petreacă timp cu el, a mai declarat celebrul designer, conform sursei citate.

Iulia Albu și fostul soț continuă războiul privind vizitele Mikaelei
Iulia Albu și fostul soț continuă războiul privind vizitele Mikaelei

Cum vede Iulia Albu această situație

În timp ce Mihai Albu lansează acuzații, Iulia se consideră nevinovată. Vedeta susține că nu i-a încălcat dreptul fostului soț de a petrece timpul cu fiica lor, oferindu-i chiar ocazia de a petrece mai multe zile de Sărbători decât era stipulat în decizia judecătorilor.

Mihai vrea doar să mă discrediteze și nu știu de ce. Nu este adevărat că nu îl las să o vadă pe Mikaela, ba chiar l-am lăsat să stea cu ea 10 zile în loc de patru, așa cum scrie în Hotărârea Judecătorească, a explicat Iulia Albu.

Recent însă, Iulia a izbucnit după ce Mihai și Mikaela ar fi petrecut Revelionul împreună cu mai multe persoane, nerespectând măsurile specifice pandemiei. Vedeta consideră că sănătatea fiicei sale a fost pusă în pericol de gestul fostului soț.

Mihai a mers cu Mikaela la o petrecere în noaptea de Revelion, au fost cel puțin nouă oameni acolo, și asta nu trebuia să se întâmple. Au stat fără măști, i-a pus în pericol sănătatea, a declarat un apropiat al vedetei pentru playtech.ro.

Pe de altă parte, Mihai Albu se apără și susține că nu a fost vorba despre vreo petrecere sau despre o aglomerație de oameni în acest caz.

Nu a fost o petrecere, am mers la niște vecini și am stat cam douăzeci de minute înainte de miezul nopții și probabil încă jumătate de oră după aceea. Am ciocnit un pahar de șampanie și am vazut artificiile pe terasă. Nu a fost o petrecere și nici aglomerație, depre ce vorbim?, a declarat designerul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...