Pepe va prezenta o emisiune celebră la Antena 1. Fosta vedetă a fugit la Pro TV

Iancu Andreea 13.01.2022, 09:00
Pepe va prezenta o emisiune celebră la Antena 1. Fosta vedetă a fugit la Pro TV

După ce s-a bucurat de succes de-a lungul mai multor show-uri din cadrul postului Antena 1, Pepe a semnat un contract neașteptat cu televiziunea. Artistul, care a fost la un moment dat concurent, va prezenta o emisiune celebră, după ce fosta gazdă s-a mutat la postul rival. Astfel, fanii cântărețului îl vor putea revedea pe artist în fiecare săptămână, pe micile ecrane.

Ce emisiune celebră va prezenta Pepe la Antena 1

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, bucurându-se de succes în carieră în ultimii ani. De curând, cântărețul a semnat un contract important cu Antena 1, astfel că Pepe a anunțat că va prezenta o emisiune deja celebră a postului de televiziune. Această decizie a venit la scurt timp după ce fostul prezentator al show-ului a decis să plece la Pro TV.

Producătorii din cadrul trustului Intact au hotărât să nu îi mai prelungească fostei gazde contractul, astfel că acesta a fost pus pe liber la finalul anului trecut. Lovitura neașteptată a fost de bun augur pentru acesta, reușind să se integreze rapid la postul rival. Între timp, Pepe a devenit vedeta preferată pentru a-i lua locul. Potrivit Fanatik.ro, Pepe urmează să fie noul prezentator de la Te Cunosc de Undeva, alături de Alina Pușcaș.

Pepe va prezenta o emisiune la Antena 1
Pepe, gazda show-ului transformărilor de la Antena 1

Pepe, primele declarații despre postura de prezentator la Te Cunosc de Undeva

Antena 1 a ales un coleg celebru și cu priză la public pentru a-i fi alături Alinei Pușcaș. Pepe a fost numele perfect, mai cu seamă că artistul s-a aflat la un moment dat și la masa juriului, dar și în postura de concurent al show-ului. Totodată, Pepe a reușit să impresioneze cu prestațiile sale în sezoanele 3 și 4, pe care le-a câștigat.

„Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a recunoscut Pepe, în exclusivitate pentru Fanatik.

Pepe va prezenta o emisiune la Antena 1
Cosmin Seleși a părăsit echipa Te Cunosc de Undeva

Ce spune Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit la Te Cunosc de Undeva

După 16 sezoane în care a prezentat show-ul transformărilor, actorul Cosmin Seleși a rămas fără contract. El s-a repliat rapid, alegând să discute cu cei de la Pro TV, unde chiar a fost inclus în programul pentru Protevelion, alături de alte vedete ale postului de televiziune. După ce a aflat de înlocuirea sa la cârma emisiunii devenite deja celebre, Cosmin Seleși a recunoscut că știa că Pepe este artistul care îi va lua locul la Antena 1.

„Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, a dezvăluit Cosmin Seleși, pentru sursa citată.

Conform informațiilor recente, cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva urmează să înceapă chiar la începutul acestui an, existând încă discuții privind lista finală a concurenților.

Urmăriți Impact.ro și pe