Pepe, surprins în ipostaze tandre alături de o vedetă de la noi. Cine e norocoasa

Stan Filon 12.04.2021, 08:23
Pepe, surprins în ipostaze tandre alături de o vedetă de la noi. Cine e norocoasa

Pepe spunea imediat după divorț că nu trebuie să rămânem surprinși dacă o vom vedea pe fosta sa soție sau pe el la braț cu un alt partener, la scurt timp după despărțire. Acel moment se pare că a venit deja, iar internetul vuiește despre acest lucru, după ce Pepe a fost surprins în ipostaze tandre alături de o vedetă.

Pepe a fost surprins în ipostaze tandre alături de o vedetă de la noi

Pepe a fot surprins în timp ce se îmbrățișa pătimaș cu o vedetă de la noi. Se știu de foarte mult timp, însă Pepe a tot fost căsătorit, ba cu Oaza Zăvoranu, ba cu Raluca Pastramă, așa că o relație nu a fost posibilă. Acum, însă, cântărețul este un bărbat liber, așa că cei doi au o șansă reală să fie împreună.

Pepe și Raluka, pentru că tot așa o cheamă și pe cea cu care a fost surprins îmbrățișat, sunt colegi la emisiunea ”Te cunosc de undeva” și par foarte apropiați. Aveau o relație bună înainte, dar acum sunt de nedespărțit. Ultima dată când s-au revăzut, au fost surprinși de camerele de luat vederi.

Pepe a fost surprins in ipostaze tandre alaturi de o vedeta de la noi
Pepe a fost surprins in ipostaze tandre alaturi de o vedeta de la noi

”Ce faci, viața mea?”

Dialogul dintre cele două vedete i-a pus pe gânduri pe internauți și i-au făcut să se gândească că Pepe nu mai este singur. Cântărețul s-a dus spre Raluka și i-a spus: ”Ce faci, viața mea?”, iar ea, drept răspuns, a întins mâinile și l-a cuprins de gât pe Pepe, într-un gest care dă de bănuit.

Acesta a și sărutat-o pe Raluka. S-a aplecat și a pupat-o pe cap, timp în care a venit și răspunsul Ralukăi: bine viața mea! Cei doi sunt însă buni prieteni de mulți ani, așadar nu se știe încă dacă sunt sau nu împreună, deși se știe că prietenia se poate transforma destul de repede într-o iubire pătimașă.

Raluka, pe numele ei adevărat Alexandra Raluca Nistor, are 31 de ani și este un nume cunoscut din showbizz-ul românesc. A făcut parte din formația Pepper Girls și a devenit cunoscută în 2009, când a lansat melodia „I Like (The Trumpet)’, alături de DJ Sava. Raluka s-a înscris la emisiunea Megastar, de la Prima TV, unde a obținut locul 2, alături de formația Pepper Girls. A participat și la emisiunea Asia Express sezonul 1 și chiar a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, alături de prietena ei Ana Baniciu.

Internauții au început să comenteze pe larg despre cele văzute la televizor și spun că Pepe și Raluka nu se mai feresc deloc. Un altul spunea că bine a făcut artistul, mai ales că o cheamă tot Raluka și nu are cum să-i încurce numele cu cel al fostei.