Pepe şi Yasmine, în faţa altarului. Imaginile care i-au topit pe fanii artistului. Foto

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 29.06.2021, 08:48

Pepe și Yasmine Ody, noua lui iubită, au ajuns în fața altarului, dar nu pentru a se căsători, ci pentru ca artistul să boteze un băiețel. Cântărețul a publicat mai multe imagini de la eveniment. Iată cum a apărut actuala lui parteneră la petrecerea ce a fost organizată cu această ocazie.

Noua iubită a lui Pepe i-a cunoscut fiicele

La botez au participat și fiicele lui Pepe din căsătoria cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria au cunoscut-o, astfel, pe noua parteneră a tatălui lor. Fetițele au purtat rochii albe aproape identice, în timp ce tatăl lor a optat pentru un costum alb și o cămașă neagră.

Actuala iubită a lui Pepe a avut grijă să aleagă o ținută cu care să arate bine alături de artist. Yasmine Ody a purtat o rochie mulată nud, cu bretele, lungă până la genunchi, și a încălțat o pereche de sandale negre cu toc. Tânăra a optat pentru accesorii discrete din aur. Deschideți galeria foto de mai sus!

Pepe si Yasmine, in fata altarului. Imaginile care i-au topit pe fanii artistului
Pepe

Ce a declarat Pepe despre noua lui iubită

În ciuda faptului că a început să se afișeze alături de Yasmine Ody, Pepe este încă rezervat în declarații, deoarece relația lor este la început. Cântărețul nu vrea să se grăbească să dea detalii despre noua lui parteneră.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe, conform click.ro.

Pepe, despre o nouă căsătorie și un al treilea copil

În ciuda faptului că vrea să ia lucrurile treptat, Pepe a dezvăluit anterior că își dorește să se căsătorească din nou cu acte. Chiar dacă a divorțat de două ori – mai întâi de Oana Zăvoranu, cu care a avut un mariaj în perioada 2006 – 2011, și apoi de Raluca Pastramă, cu care a fost însurat între anii 2012 și 2021, artistul este dispus să ceară mâna unei alte femei. În plus, el nu exclude posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe