Pepe și Raluca Pastramă, pentru prima oară împreună de la divorț. Cum s-au afişat cei doi foşti soţi

Iancu Andreea 13.04.2021, 15:45

Pepe și Raluca Pastramă au format până nu demult o familie, alături de cele două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. Din păcate, aceștia au decis să pornească pe drumuri separate și să se despartă. Totuși, ambii părinți au rămas implicați în viața micuțelor lor, pe care își doresc să le crească frumos. De curând, Pepe și Raluca Pastramă au fost surprinși împreună, pentru prima oară de la divorț. În ciuda divergențelor, ambii au afișat un comportament admirabil.

Cum s-au afișat Pepe și Raluca Pastramă împreună, pentru prima oară de la divorț

Timp de opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au petrecut împreună momente superbe, alături de micuțele lor. Din păcate, cei doi soți au decis că este momentul să pună punct și să o ia de la capăt și astfel au ales să divorțeze amiabil, rămânând prieteni de dragul celor două fetițe. Pentru că de curând Rosa Alexandra a împlinit frumoasa vârstă de șase ani, cei doi părinți au decis să îi organizeze mezinei o petrecere pe cinste. Astfel, Pepe și Raluca Pastramă au fost văzuți împreună, pentru prima oară de la divorț.

În ciuda divergențelor și scandalului legat de infidelitatea fostei soții, Pepe și Raluca au un comportament extrem de civilizat unul față de altul. Ambii se concentrează pe educația celor două copile și au decis să lase deoparte discuțiile. Astfel, la numai două luni de când au semnat actele de divorț, Pepe și Raluca au participat la petrecerea aniversară a fetiței lor. Printre invitați s-au numărat și Bibi și Antonio Pican, iar potrivit imaginilor postate de Raluca pe contul său de socializare, distracția a fost una pe cinste.

My baby girl is getting bigger (n.r. fetița mea se face mare). Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit către voi, a scris Raluca Pastramă, în descrierea imaginilor de la petrecere, postate pe contul ei de Instagram.

Pepe și Raluca nu mai formează un cuplu
Pepe și Raluca nu mai formează un cuplu

Declarațiile Ralucăi Pastramă, după divorțul de Pepe. Se gândește la un nou iubit?

Fosta soție a latino lover-ului a trecut prin momente dificile în perioada divorțului de artist. Aceasta a fost acuzată că ar fi fost infidelă și chiar a existat un moment în care divergențele au luat cu asalt relația dintre cei doi. Totuși, ei au revenit la gânduri mai bune și au decis să se despartă amiabil, la notar, fiecare urmând să își vadă mai departe de drum, îngrijindu-se însă de educația micuțelor lor, Rosa Alexandra și Maria. Iar acest lucru este și prioritatea Ralucăi. Frumoasa brunetă a mărturisit că pune pe primul plan grija pentru fiicele ei.

Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult. Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi, a declarat, pentru playtech.ro, Raluca Pastramă.

Totuși, mulți s-au gândit că fosta soție a lui Pepe ar putea să își refacă viața, dat fiind faptul că este o apariție extrem de plăcută și este încă tânără. Raluca a recunoscut că această etapă nu reprezintă o prioritate pentru ea deocamdată, axându-se exclusiv pe creșterea copilelor sale.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte, a mai adăugat Raluca Pastramă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI