Pepe și cele două fete ale sale, vacanţă la munte. Ce a păţit artistul este de necrezut: “Avem nevoie de ajutor”

Iancu Andreea / 27.01.2021, 10:16
Pepe și cele două fete ale sale, vacanţă la munte. Ce a păţit artistul este de necrezut: “Avem nevoie de ajutor”

După un final de an dificil, cu un divorț în desfășurare și scandalul care s-a alăturat veștii că Pepe și Raluca Pastramă se despart, artistul a decis să își ia o vacanță. Pepe și cele două fete ale sale au ajuns la munte, unde peripețiile nu s-au oprit. Cântărețul a ajuns în situația de a cere ajutorul fanilor săi după un incident petrecut pe pârtie.

Pepe, vacanță la munte alături de cele două fete ale sale și o vedetă din România

Viața tumultoasă pe care a fost nevoit să o înfrunte în ultima vreme l-a determinat pe artist să ia o decizie. Astfel, Pepe a plecat într-o vacanță scurtă la munte, alături de cele două fete ale sale pentru a se recreea și a lăsa deoparte problemele personale. Iar vremea pare să îi fi ascultat dorința cântărețului, care s-a bucurat alături de micuțe de stratul gros de zăpadă depus pe pârtii. Departe de agitația Bucureștiului, Pepe și cele două fete ale sale s-au distrat de minune. Echipate corespunzător, cele două fetițe s-au bucurat de zăpadă, iar una dintre fiicele artistului chiar a luat și lecții de schi.

Totuși, Pepe nu a plecat singur în această vacanță și a ales să îl aibă alături și pe bunul său prieten, Liviu Vârciu. Cei doi au postat pe parcursul zilelor de relaxare mai multe imagini și filmări din vacanță, în care au surprins atmosfera și peisajul superb. Rosa și Maria și cei doi prieteni s-au distrat de minune pe pârtie, au râs și s-au jucat, iar seara s-au delectat cu preparate delicioase, la restaurant. Petrecăreții au fost cazați la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov, semn că s-au putut bucura de condiții perfecte în cele câteva zile petrecute la munte.

Pepe, alături de cele două fete ale sale
Pepe, alături de cele două fete ale sale

Urmăriți de ghinion. Pepe: “Avem nevoie de ajutor”

Însă momentele de liniște și relaxare au fost alternate cu unele de panică, după ce un incident le-a marcat vacanța celor doi prieteni. Din păcate, Liviu Vârciu a reușit să își piardă cheile de la mașină, lucru care l-a determinat și pe Pepe să reacționeze. Artistul le-a povestit fanilor despre incident și le-a cerut ajutorul în speranța că cineva îi va ajuta să găsească cheia.

Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște, a spus Pepe pe contul lui de Instagram.

Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timpul vacanței
Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timpul vacanței

Fetițele artistului, conștiincioase și în vacanță

Chiar dacă se aflau într-o stațiune montană pentru a se destinde și a se bucura de peisaj, Pepe nu a uitat de responsabilitățile de tată și a avut grijă de fetițele sale. Acesta a organizat programul celor două astfel încât să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, dincolo de aventurile la schi, pe care Pepe și cele două fetițe, alături de Liviu Vârciu, le-au petrecut după-amiaza, diminețile au fost rezervate studiului.

Pentru că Rosa și Maria trebuie să participe la cursurile online, Pepe s-a asigurat că micuțele au toate condițiile pentru buna desfășurare a acestora. Artistul nu a neglijat nici în vacanță timpul pentru studiu, iar fetițele sale au participat alături de colegii lor la școala online, potrivit regulilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI