Pepe, reacție dură după ce a citit ce s-a scris despre fosta soție: “Băi, nene, vorbiți despre cineva care nu există”

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 16.04.2021, 21:15
Pepe, reacție dură după ce a citit ce s-a scris despre fosta soție: “Băi, nene, vorbiți despre cineva care nu există”

Pepe este un artist care obișnuiește să spună lucrurilor pe nume, încercând să fie cât se poate de sincer cu publicul său. După divorțul de fosta sa soție, Pepe nu s-a sfiit să vorbească despre sentimentele sale și despre cum se descurcă după despărțire. Recent, latino lover-ul a ținut să facă o precizare extrem de importantă, pentru ca nimeni să nu mai facă confuzii.

Pepe a reacționat dur după ce a citit ce s-a scris despre fosta soție

Între Pepe și Raluca, fosta sa soție, a rămas respectul, după o căsnicie de opt ani, care le-a adus celor doi și două fiice. Cuplul a decis să pornească pe drumuri diferite anul trecut, însă continuă să se ocupe de micuțele lor împreună și să participe la evenimentele importante pentru ele. Chiar dacă viața lor a ajuns sub lupa tuturor, există încă aspecte neștiute despre care Pepe a ținut să facă precizări, având în vedere că s-a creat o confuzie despre fosta sa soție.

Pentru că nu a dorit să revină la numele de fată, Pastramă, Raluca poartă în continuare numele fostului său soț chiar și după divorț. Astfel, bruneta și cele două fiice ale cuplului vor purta același nume de familie. Cel care a făcut această dezvăluire este chiar Pepe, care a menționat pe canalul său de Youtube că Raluca Pascu este numele fostei sale partenere de mai bine de 8 ani.

Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…Sunt niște articole despre cineva care nu există, a dezvăluit artistul.

Artistul a făcut o mărturisire uimitoare
Artistul a făcut o mărturisire uimitoare

Cântărețul încă poartă verigheta de la nuntă. Motivul este total neașteptat

În ciuda faptului că au existat unele conflicte între ei, Pepe și Raluca se comportă ca doi oameni maturi, fără să își poarte pică unul altuia. Mai mult, artistul a uimit cu dezvăluirea sa recentă, afirmând că încă mai poartă verigheta pe care preotul i-a așezat-o pe deget la nuntă. Latino lover-ul nu face însă acest gest din vreun considerent sentimental, ci recunoaște că apreciază această bijuterie, pe care o folosește drept accesoriu. Totuși, el obișnuiește să mai renunțe la ea în cadrul filmărilor pentru diferite proiecte.

Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi, a mai spus Pepe la BarOnline.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...