Pepe, probleme financiare după divorţul de Raluca Pastramă? „Mi-au promis multe: un teren, o maşină” (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Daria Petrescu 27.02.2021, 17:20
Pepe, probleme financiare după divorţul de Raluca Pastramă? „Mi-au promis multe: un teren, o maşină” (exclusiv)

Pandemia de coronavirus a reușit să afecteze inclusiv afacerea artistului pe care o avea împreună cu Raluca Pastramă. Se pare că Pepe are mari probleme financiare după divorțul său, cântărețul fiind nevoit să vândă afacerea.

Probleme financiare apar la orizontul lui Pepe

Artistul dorește să vândă salonul situat pe Calea Victoriei numai că nu are cui. Aflat în apropierea Ateneului Român, solistul a scos la vânzare salonul de înfrumusețare care are coafor, cosmetică, make-up, barbershop și manichiură-pedichiură pentru suma de 530.000 de euro. Ulterior, acesta s-a gândit mai bine la ofertă și a mai scăzut din prețul cerut, 100.000 de euro.

”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, ne-a spus Pepe, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

Cu toate că salonul are toate tipurile de dotări și a mai scăzut și preșul, nimeni nu se grăbește să preia afacerea.  Artistul suține că a avut câțiva potențiali clienți care deși au promis multe, nici unul nu s-a ținut de cuvânt și au renunțat la tranzacție.

Pepe și-a scos la vânzare salonul de pe Calea Victoriei pentru suma de 430.000 de euro
Pepe și-a scos la vânzare salonul de pe Calea Victoriei pentru suma de 430.000 de euro

Grădinița a fost păstrată de către Raluca Pastramă

Artistul a povestit că este deschis și a-l da spre închiriere. Acesta este indecis dacă să continue să îl vândă sau să-l ofere spre închiriere ca metodă alternativă. Pepe recunoaște că nu are timp să se ocupe de așa ceva.

”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic”, ne-a mai declarat Pepe pentru Impact.ro.

În urma divorțului de Raluca Pastramă, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare. Cei doi s-au înțeles ca Raluca să păstreze grădinița în valoare de 400.000 de euro. După divorțul care a început pe picior stâng, Pepe și-a revenit relativ ușor. Divorțul dintre cei doi a avut loc în fața unui notar public în luna februarie a acestui an. Cei doi au hotărât să îngroape securea războiului de dragul celor două fiice pe care le au împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe