Pepe, primele declaraţii de când a devenit din nou tătic. Motivul pentru care nu l-a arătat încă pe bebeluş: „Se schimbă de la o zi la alta”

Andra Daoud 09.06.2022, 15:26

La câteva zile după ce a devenit tată de băiat, Pepe a făcut primele declarații din noua postură. Artistul a explicat și de ce nu s-a grăbit să publice fotografii cu noul membru al familiei și a declarat că aștepta de mai bine de două decenii să fie binecuvântat cu un băiețel. Bebelușul a primit numele tatălui său, iar Pepe a făcut deja planurile și pentru botez.

Primele declarații ale lui Pepe, după ce a devenit tată de băiat

Pepe trăiește cea mai mare bucurie zilele acestea, după ce iubita lui, Yasmine Ody, a născut un băiețel. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a preferat să se bucure în cadru restrâns de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, însă presa l-a dat de gol. La câteva zile după ce a devenit din nou tată, Pepe a dat o declarație despre mezinul familie și le-a explicat celor care îl urmăresc de ce nu s-a grăbit să publice imagini cu micuțul.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube.

Pepe, primele declaratii de cand a devenit din nou tatic. Motivul pentru care nu l-a aratat inca pe bebelus
Pepe a dat un recital pe YouTube, in cinstea baietelului lui

Pepe a făcut planul pentru botez

Pepe are două fetițe din căsătoria cu Raluca Pastramă, iar acum și-a văzut visul cu ochii și a devenit tată de băiat. Cântărețul a început o relație cu Yasmine Ody, o femeie cu 14 ani mai tânără decât el, la scurt timp după ce a divorțat de mama fetițelor. Pepe și Yasmine au fost cât se poate de discreți și au ales să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Au dat vestea că așteaptă un copil când sarcina Yasminei era deja avansată, iar acum a venit pe lume băiețelul lor. În urmă cu ceva timp, Pepe declara că s-a gândit deja la toate lucrurile și că a planificat un botez în cadru restrâns pentru primul lui băiat.

„(Botezul, n.r.) va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, spunea Pepe, în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.

 

Urmăriți Impact.ro și pe