Pepe, o nouă relație sentimentală după despărțirea de Raluca? ”Vine, că a venit mereu”

Ioana Bucur 03.02.2021, 11:03
Pepe, o nouă relație sentimentală după despărțirea de Raluca? ”Vine, că a venit mereu”

O nouă relație sentimentală după despărțirea de Raluca Pastramă? Pepe a făcut mărturisiri suprinzătoare, fără ocolișuri. Cum va arăta viața artistului, după divorțul de femeia care i-a dăruit doi copii.

Pepe, o nouă relație sentimentală după despărțirea de Raluca

Da, există fericire și după divorț, iar Pepe este pregătit să lse în urmă trecutul și să își găsească, din nou, fericirea. Într-un interviu emoționant pentru VIVA!, artistul a nu s-a ferit să răspundă celor mai incomode întrebări.  Pepe a dezvăluit că, pe plan personal, lucrurile s-au așezat „exact așa cum ne-am propus de la început, așa suntem în momentul ăsta” și că a înțeles și a respectat decizia Ralucăi, de la bun început. Acum, singurul lucru care contează este fericirea celor două fetițe.

„Sunt om matur, am înţeles, am discutat ca oamenii maturi, am realizat că e mai bine aşa pentru noi. Să sperăm că o să fie şi pentru copii mai bine şi atât”, a spus Pepe pentru sursa citată.

„Dragostea vine, a venit mereu”

Pepe și Raluca au pus punct unei căsnicii ce a durat aproape opt ani. Întrebat ce greșeli nu ar mai repeta într-o relație viitoare, artistul nu a dorit să comenteze, precizând că „nu îmi doresc să pară că am făcut acest interviu ca să vorbesc despre căsnicia mea trecută sau despre ce am învăţat sau ce nu o să mai fac”. Cu toate astea, Pepe a vorbit despre iubire și despre posibilitatea unei noi relații sentimentale, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Raluca Pastrama a facut un pas in spate in divortul de Pepe
Pepe și Raluca Pastramă

„Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect”, a spus Pepe, pentru VIVA!.

Pepe a obținut o victorie uriașă în divorțul de Raluca Pastramă

Pepe Și Raluca Pastramă au dorit să aibă custodie comună asupra celor două fetițe. Surpriza cea mare a venit în momentul în care s-a stabilit la care dintre părinți vor locui copilele. Maria și Rosa vor rămâne cu Pepe, în casa din Pipera în care au crescut. Apropiații familiei au făcut câteva dezvăluiri inedite în exclusivitate pentru Impact.ro cu privire la divorțul dintre cântăreț și Raluca Pastramă.

„Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori. Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat o persoană apropiată cuplului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...