Pepe, mesaj clar despre divorţul de Raluca Pastramă. „Să nu surprindă pe nimeni dacă apare de mâna cu cineva”

Cristian Cojocaru 08.02.2021, 13:42
Pepe, mesaj clar despre divorţul de Raluca Pastramă. „Să nu surprindă pe nimeni dacă apare de mâna cu cineva”

Unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului actual, Pepe a avut de transmis un mesaj despre divorțul său de Raluca Pastramă. Deși toată lumea se aștepta ca în urma divorțului să rămână singur o vreme ca să se refacă, el a venit cu un anunț surpriză.

În urma divorțului de Raluca Pastramă, Pepe a venit cu un mesaj

După controversata despărțire, majoritatea se aștepta ca Pepe să își închidă rănile pentru o vreme. Artistul însă a șocat pe toată lumea, venind cu o declarație despre o nouă relație. Separarea dintrei cei doi a fost una cu reproșuri , deși se anunțase un divorț pașnic. Mai mult, Raluca a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva lui Pepe, acuzându-l de violență domestică.

Această acuzație, s-a dovedit a fi una falsă în cele din urmă, gestul brunetei fiind explicat de apropiații ei, drept unul de disperare în încercarea de a nu-și pierde cele două fete pe care le are cu Pepe. În ideea ca fiicele sale să nu fie marcate de despărțire și scandalul care a ieșit la iveală, Pepe a hotărât să fie mult mai întelegător și să păstreze o relație bună cu fosta soție.

Pepe a povestit la Capatos cum cei doi mânăncă împreună la aceeași masă, totodată cum au cerut sfaturi de la prietenii care au trecut prin așa ceva. Este clar ca se dorește o reconciliere între cei doi de dragul copiilor.

„Noi stăm mâncăm la aceeași masă împreună o dată, de două ori pe săptămână. Am mai vorbit și noi cu oameni care au mai trecut prin asta.” , a povestit Pepe.

În cadrul emisiunii, Pepe a mai mărturisit că au apelat la psihologi, pentru a ști cum să gestioneze mai departe situația
În cadrul emisiunii, Pepe a mai mărturisit că au apelat la psihologi, pentru a ști cum să gestioneze mai departe situația

Foștii soți au apelat la psiholog

În cadrul emisiunii, Pepe a mai mărturisit că au apelat la psihologi, pentru a ști cum să gestioneze mai departe situația. Dând dovadă de maturitate, a menționat că și adulții pot învăța de la copii, nu doar invers.

”Am luat legătura de la început cu psihologi, cu ce ar trebui să facem. Copiii ne învață pe noi cum trebuie să ne comportăm. Moșul a venit și acasă la noi și la ea.”, a spus Pepe la XNS.

Cântărețul a afirmat că relația dintre el și Raluca Pastramă a luat sfârșit încă din luna octombrie. Acesta lăsat să se înțeleagă faptul că, deși nu a trecut mult timp de la divorț, nu va refuza apariția unei alte femei lângă el.

„Nu m-ar surprinde în momentul ăsta și vreau să nu surprindă pe nimeni dacă apar eu cu cineva de mână sau ea. Nu mai este nimic între noi. Este clar. Cele mici sunt super fericite. Nu au nicio treabă. Au înțeles perfect situația. Atâta timp cât nu există conflicte și certuri.”, a mai spus Pepe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe