Pepe lămureşte lucrurile. Este sau nu într-o relaţie cu Raluka: „O plac, mă place”

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 20.04.2021, 08:20

Pepe lămureşte lucrurile, după ce fanii au început să se întrebe dacă între el și colega lui de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” a început o poveste de dragoste. Cântărețul a dat cărțile pe față în urma imaginilor în care a apărut în tandrețuri cu artista, la ceva timp după ce și-a anunțat divorțul de mama fiicelor lui, Raluca Pastramă.

Pepe și Raluka, surprinși în tandrețuri

Deși a cunoscut succesul pe plan profesional, Pepe nu se poate lăuda că a avut noroc în dragoste. Mai întâi i-a fost frântă inima de către Oana Zăvoranu, după care, în urmă cu câteva luni, a anunțat că mariajul lui cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe, a ajuns la final. Acum, însă, artistul le-a dat fanilor săi motive să creadă că se află la începutul unei povești de dragoste cu Raluka. În ultima vreme, cei doi au fost surprinși în tandrețuri.

În culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Pepe s-a apropiat de Raluka de parcă i-ar fi iubit. Cântărețul a întrebat-o ”Ce faci, viața mea?”, a privit-o tandru și chiar a sărutat-o pe cap, în timp ce ea era așezată pe un scaun, la machiaj. Nici artista nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat de gândit fanilor cu reacția ei. ”Bine, viața mea!”, i-a răspuns ea, întinzând mâinile către el, într-un gest de afecțiune.

Pepe lamureste lucrurile. Este sau nu intr-o relatie cu Raluka:
Raluka

Pepe, despre tipul de relație dintre el și Raluka

Acum, Pepe s-a hotărât să dea cărțile pe față referitor la întreaga poveste. Cântărețul nu s-a sfiit să spună exact ce se petrece între el și frumoasa artistă, la câteva luni de când a anunțat pe internet că mariajul lui a luat sfârșit. Și de data aceasta, artistul a apelat tot la internet ca să explice lucrurile și a dezvăluit totul într-un vlog pe YouTube.

”Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok.”, a spus Pepe pe YouTube.

Pepe: ”Cred în căsnicie, cred în dragoste”

În urmă cu ceva timp, Pepe a dezvăluit că în ciuda poveștilor sale de dragoste ce s-au încheiat cu despărțiri dureroase, încă mai crede în căsnicie și în dragoste. Cântărețul a ținut să precizeze că lasă ușa deschisă pentru un nou mariaj, deși nu se grăbește să își găsească o nouă soție.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a spus Pepe pentru viva.ro.

Cum își va petrece Pepe Paștele în acest an

Pepe a păstrat o relație bună cu Raluca Pastramă, în interesul celor două fetițe ale lor, Rosa și Maria, pe care ambii le iubesc necondiționat. Artistul a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech.ro cum își va petrece Paștele în acest an, în ciuda faptului că el și mama copilelor lui au divorțat. Este posibil ca masa festivă să aibă loc în casa ei sau în vila cântărețului. Nu este exclusă nici cea de-a treia variantă, ca numărul meselor festive cu ocazia Sărbătorilor Pascale să se dubleze:

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom face și peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a precizat solistul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...