Pepe, ipostază adorabilă alături de fiul său. Cum l-a surprins Yasmine pe artist în timpul unui concert. Foto

Ioana Bucur 04.07.2022, 13:25

Proaspăt tătic de băiat, artistul trăiește, din nou, cele mai frumoase momente din viață. Recent, Pepe a fost surprins într-o ipostază adorabilă alături de fiul său, iar cea care a publicat imaginile a fost nimeni alta decât partenera sa, Yasmine. Momentul emoționant s-a petrecut chiar pe scenă, în timpul unui concert susținut de celebrul cântăreț.

Cum a apărut Pepe alături de fiul său

Este iubit, iubește și a devenit din nou tătic, de data asta, de băiat. La doar câteva zile după ce iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume primul lor copil, Pepe s-a întors acolo unde publicul din România l-a cunoscut: pe scenă. De data asta, artistul nu a fost singur, ci a avut doi parteneri surprinzătoari, avându-i alături pe fiica sa, Rosa, și bebelușul nou-născut.

În urmă cu ceva timp, Pepe a lansat o melodie, iar fanii au fost încântați să vadă că artistul a făcut duet cu fiica sa din căsătoria cu Raluca Pastramă. Cea care a cântat de această dată pe scenă a fost Rosa, iar spectatorii s-au bucurat de un concert inedit. Câteva imagini cu artistul, care radia de fericire, au apărut pe o platformă de social media, ele fiind publicate chiar de Yasmine Ody.

Pepe, ipostază adorabilă alături de fiul său. Cum l-a surprins Yasmine pe artist în timpul unui concert. Foto

„23 de ani am aşteptat acest moment”

Pepe a devenit tată de băiat în urmă cu două săptămâni, după ce iubita lui, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel de nota 10. Artistul nu a făcut un secret din faptul că a așteptat mai bine de 20 de ani să aibă un băiat, iar acum visul i s-a îndeplinit. Pepe mai are două fete din căsătoria anterioară, iar Yasmine l-a făcut recent și tată de băiețel.

Dacă în primele zile după nașterea lui Pepe Junior artistul a ales să se bucure în intimitate de momentele alături de bebelușul său, a venit clipa să le facă cunoștință și fanilor cu noul membru al familie. Pepe a publicat o imagine în care apare cu bebelușul în brațe, în timp ce îl hrănește. Artistul a scris în dreptul imaginii: „Pepe mic și somnoros”.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, declara Pepe, la scurt timp după nașterea bebelușului, pe contul personal de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...