Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu! Cum s-a întâmplat totul: „Băi, cât tupeu să ai?”

Ana Anitoiu 14.10.2020, 14:06
Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu! Cum s-a întâmplat totul: „Băi, cât tupeu să ai?”

Pepe i-a furat iubita prietenului său, Liviu Vârciu, care a povestit cum s-a întâmplat totul, nu doar o dată, ci de două ori.

Cum i-a furat Pepe iubita lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a povestit că a simțit că a vrut să-l ”muște de cap” pe prietenul lui, Pepe, când i-a furat o iubită. Apoi, însă, a pus prietenia lor mai presus de această întâmplare.

“Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț (Pepe, n.r.). Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant.

Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: «mai ai ceva cu doamna?» M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost”, a spus Liviu Vârciu.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu! Cum s-a întâmplat totul:
Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu! Cum s-a întâmplat totul: „Băi, cât tupeu să ai?”

Cum s-a justificat Pepe că i-a furat iubita lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, care concurează alături de Andrei Ștefănescu la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a povestit și cum s-a justificat Pepe, după ce i-a furat iubita.

Pepe i-a dat lui Liviu Vârciu o explicație chiar la ziua lui de naștere, la care s-a prezentat cu respectiva tânără de braț.

”Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine.

Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a spus Liviu Vârciu, pe YouTube.

De cealaltă parte, Pepe s-a amuzat copios de întreaga situație. Cântărețul și-a justificat rapid gestul de a se prezenta la ziua lui Liviu Vârciu alături de fosta iubită a acestuia. “Eu voiam să vă împac”, i-a spus el prietenului său.

Acesta nu a fost singurul episod de acest fel. Liviu Vârciu a mai povestit o întâmplare similară, când Pepe l-a sunat în timp ce era cu o fostă iubită a lui, pe când el era membru al formației L.A.

“Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: «Eu sunt la club, vrea să te salute cineva». Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: «ce cauți cu Pepe???»”, a mai spus Liviu Vârciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...