Pepe divorțează de Raluca! Vestea a șocat întreaga țară. Cum s-a ajuns la separare. Artistul a spus tot

Ana Anitoiu 03.11.2020, 10:51
Pepe divorțează de Raluca! Vestea a șocat întreaga țară. Cum s-a ajuns la separare. Artistul a spus tot

Pepe a anunțat că divorțează de Raluca, mama celor două fetițe ale lui. Artistul a transmis vestea printr-un clip pe care l-a încărcat pe YouTube și a explicat de ce s-a ajuns aici, precum și ce se va întâmpla cu fiicele lui.

De ce divorțează Pepe de Raluca

La opt ani de când s-au căsătorit, Pepe și Raluca divorțează. Artistul a spus că el a făcut tot ce a putut ca să își salveze căsnicia, dar mama fetelor lui este hotărâtă să pună punct mariajului.

De asemenea, Pepe a precizat că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de două săptămâni și că se străduiesc să nu mai existe tensiuni între ei doi.

“Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației.

În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe”, a spus Pepe.

Pepe divorteaza de Raluca! Cum s-a ajuns la despartire
Pepe si Raluca

Ce se va întâmpla cu fiicele lui Pepe

Totodată, Pepe a spus că el și Raluca și-au asumat despărțirea și vor să își crească frumos copiii. Cântărețul a spus că cel mai greu moment a fost cel în care au fost nevoiți să le explice fetelor lor că divorțează.

”Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat.

Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mai spus Pepe, în clipul pe care l-a publicat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în anul 2012, la doi ani după ce cântărețul a divorțat de Oana Zăvoranu. Atunci, ea avea vârsta de 21 de ani. Nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...