Pepe, dezvăluiri neaşteptate din trecut. “M-a luat Poliţia pentru că am furat”

Iancu Andreea 04.02.2021, 14:47
Pepe, dezvăluiri neaşteptate din trecut. “M-a luat Poliţia pentru că am furat”

Artistul Pepe a făcut o serie de dezvăluiri din trecut, în cadrul unei emisiuni online pe care o difuzează săptămânal pe canalul său de YouTube. Acesta a mărturisit că a fost luat de către polițiști pentru că a furat. Întreaga poveste, extrem de savuroasă, a fost dezvăluită într-un dialog purtat cu tatăl său, Ion Pascu, chiar în ziua aniversării onomasticii celor doi.

Pepe a povestit o experiență inedită din trecut. Artistul a fost reținut de Poliție

Bar Online este una dintre cele mai urmărite emisiuni difuzate pe platforma YouTube, în cadrul căreia Pepe obișnuiește să poarte discuții lungi, despre amintiri și planuri de viitor, cu diferiți invitați speciali. Cu ocazia zilei de “Sfântul Ion”, artistul și tatăl său au luat parte la o ediție specială, în care Pepe și Ion Pascu au făcut dezvăluiri despre copilăria solistului. Printre istorisiri s-a regăsit și una inedită, care l-a implicat pe Pepe și polițiști. Se pare că în trecut, artistul Pepe a fost reținut de Poliție pentru că a fost prins la furat.

Tatăl latino-lover-ului a dezvăluit că fiul său a plecat să își cumpere înghețată împreună cu sora sa, Loredana, însă a ajuns în mașina Poliției. Se pare că artistul furase de pe raftul magazinului un biberon. Amuzat de vechiul incident, Pepe a recunoscut că ascunsese biberonul în sân, întreaga scenă fiind una hazlie.

S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea, a povestit tatăl lui, la Bar Online.

Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume, a recunoscut şi Pepe.

Pepe, alături de Ion Pascu, tatăl său, în cadrul emisiunii Bar Online
Pepe, alături de Ion Pascu, tatăl său, în cadrul emisiunii Bar Online

Pepe a anunțat divorțul: ”Nu există un motiv major!”

Deși formau o familie de invidiat, cuplul format de Pepe și Raluca Pastramă se află deja în plin proces de divorț, după ce în luna noiembrie a anului trecut artistul a recunoscut că urmează să se despartă de soția sa. Cei doi stabiliseră deja la momentul anunțului că nu își mai doresc să formeze un cuplu și astfel au decis să se separe.

Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul!, spunea Pepe, pe canalul său de YouTube.