Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert din carieră. „Practic, îi deranjam”

Ioana Bucur 03.03.2021, 12:03
Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert din carieră. „Practic, îi deranjam”

Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert din carieră. Cu toate că se numără printre cei mai apreciați artiști din România, cântărețul a trăit un moment în care nu știa cum să fugă mai repede din fața publicului. Cum a ajuns să simtă că, de fapt, îi deranja pe cei din fața sa.

Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert

Ca toți ceilalți artiști din România, Pepe duce dorul concertelor. A găsit o altă modalitate de a fi aproape de fanii săi, iar proiectul este un real succes. Vlogul-emisiune al cărui gazdă este, BAR Online, face furori în rândul internauților. Înainte de sărbători, perioadă ce, în mod normal, ar fi fost una extrem de aglomerată pentru el, a povestit un episod pe care puțini și-ar fi imaginat că l-ar avea ca protagonist. Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert din carieră. Pentru că nu a reușit să ajungă în timpul petrecerii, organizatorii l-au chemat să cânte invitaților a doua zi. O propunere ce s-a dovedit a fi una cel puțin nefericită. Văzând reacțiile oamenilor, care abia apucaseră să doarmă trei sau patru ore, Pepe a recunoscut că a ajuns să simtă că îi deranja pe cei pe care încerca să îi facă să se simtă bine.

„Cel mai penibil concert a fost susținut la o petrecere de după o nuntă. Nu am reușit să ajung la nuntă, așa că m-au chemat după. A fost urât… Toți erau mahmuri și eu cântam. Nu dansa nimeni. Practic, îi deranjam. I-am deranjat, ce mai?! Oamenii ăia au dormit doar două ore după şpriţ. Eu venisem cu chef, cu muzică tare, ei voiau să doarmă sau ceva…”, a povestit Pepe, la BAR Online.

În mod surprinzător, Pepe nu este singurul care a trăit o experiență de acest fel. Invitat la BAR Online, Alex Velea i-a mărturisit că înțelege perfect ce a simțit în acele momente pentru că a fost pus și el într-o situație asemănătoare. Iubitul Antoniei a acceptat să cânte într-un restaurant celebru, iar atmosfera a fost departe de ceea ce și-ar fi dorit. După ce a trecut cât mai repede a putut prin lista de melodii, a spus că nu a primit nici măcar „aplauze de milă”:

„Am pățit și eu asta într-un restaurant celebru. Eu, în timpul pieselor, sunt obișnuit ca lumea să danseze, să cânte. La final, nu am primit nici măcar aplauze, nici măcar de milă”, a recunoscut şi Alex Velea.

Pepe, dezvăluiri incredibile despre cel mai penibil concert din carieră
Pepe, Alex Velea și Zannidache, la BAR Online

Pepe, probleme financiare după divorţul de Raluca Pastramă?

Se pare că Pepe nu o duce tocmai bine, pe plan financiar, după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a scos la vânzare afacerea pe care o construise împreună fosta soție, salonul situat pe Calea Victoriei, în apropierea Ateneului Român, care are coafor, cosmetică, make-up, barbershop și manichiură-pedichiură pentru suma de 530.000 de euro. Ulterior, acesta s-a gândit mai bine la ofertă și a mai scăzut din prețul cerut, 100.000 de euro.

„Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, ne-a spus Pepe, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...