Pepe, despărţire neaşteptată de Yasmine? Ce se întâmplă între cei doi acum

Stan Filon 22.10.2021, 23:46
Pepe, despărţire neaşteptată de Yasmine? Ce se întâmplă între cei doi acum

Pepe și Yasmine Ody trec printr-o perioadă foarte dificilă, care ar putea duce la o ruptură definitivă între ei. Prietenii lor au spus adevărul despre relația dintre cei doi iubiți, care nu mai este ca la început. Pepe și Yasmine Ody s-au îndepărtat și nu s-au mai văzut de două săptămâni.

Pepe se pare că s-a despărțit de iubita sa, Yasmine

Se pare că relația dintre Pepe și Yasmine Ody s-a răcit mult, față de astă vară. La fel ca temperaturile de astă-vară, acum, toamna, relația dintre Pepe și iubita sa s-a răcit destul de mult. Nu prea își mai vorbesc, iar de văzut nu s-au mai văzut de două săptămâni.

Prietenii celebrului cuplu spun că cei doi amorezi și-au mai vorbit, dar destul de rar. Mai mult decât atât, la ultimele petreceri la care au apărut împreună au stat mai mult separat. Artistul a preferat compania prietenilor săi, iar iubita lui a cam avut de suferit și chiar s-a supărat.

Pepe se pare ca s-a despartit de iubita sa, Yasmine
Pepe se pare ca s-a despartit de iubita sa, Yasmine

Pepe și Yasmine nu s-au mai văzut de două săptămâni, iar flacăra iubirii pare că s-a stins

”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat prieteni ai cuplului, potrivit Antena Stars.

Idila dintre Pepe și Yasmine a început în această vară, la trei luni și jumătate de la divorțul cu scântei dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi se cunoașteau de cva timp, de când Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, s-a ocupat de machiajul artistului la filmările unui videoclip. Se pare că au ținut legătura, iar întâlnirile dintre cei doi s-au înmulțit după divorțul de Raluca Pastramă. Acum însă, se pare că Pepe și frumoasa brunetă se pare că se pregătesc să o ia pe căi separate.

De cealaltă parte, Raluca Pastramă este foarte fericită alături de iubitul său, care i-a oferit un inel cu diamant care seamănă foarte tare cu unul de logodnă. Partenerul brunetei este arab, se numește Ibrahim și are 27 de ani. În plus, provine dintr-o familie cu multe afaceri în România.