Pepe, declaraţii despre relaţia cu Raluka. Artistul a decis să spună adevărul

Cristian Cojocaru, Daria Petrescu 27.02.2021, 13:25

În urma ieșirii de joi seara în care Pepe și Raluka au fost surprinși în ipotstaze tandre, artistul s-a hotărât să lămurească această situație și face primele declaraţii cu privire la relaţia dintre ei.

Primele declaraţii ale lui Pepe cu privire la relaţia cu Raluka

Deși relația cu Raluca Pastramă este destul de recent încheiată, se zvonește că artistul ar găsi alinare în brațele frumoasei cântărețe Raluka. Cei doi concurenți ai emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost surprinși joi seara, când participau la sărbătorirea unui prieten comun, în ipostaze tandre. Acest lucru i-a trimis pe fani imediat cu gândul că cei doi ar forma un cuplu.

Acum pe buzele tuturor se află marele semn de întrebare dacă între cei doi există o legătură amoroasă sau este doar aprecierea de ordin profesional. Pepe a dorit să facă primele declarații cu privire la aceast subiect, chiar în timpul filmărilor celebrului show de la Antena 1, fiind surprins de către Ana Baniciu, care s-a aflat la acea petrecere.

Foarte amuzat de situație, artistul plin de umor a luat-o pe Raluka în brațe după care au început să râdă în hohote. Fostul soț al Ralucăi Pastramă a spus ”Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul!”, amuzat teribil. Cântărețul a reușit să-și surprindă fanii chiar și în timp ce Andrei Ștefănescu și-a făcut apariția în cadru.

Pepe este foarte amuzat de zvonurile care circulă potrivit cărora el și Raluka ar forma un cuplu
Pepe este foarte amuzat de zvonurile care circulă potrivit cărora el și Raluka ar forma un cuplu

Ghinionul îl urmărește însă speranțele artistului nu au murit

În timp ce prezentatorul de la Antena Star se afla în fața lui, Pepe a întrebat ”Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”. Andrei i-a răspuns cântărețului a ”auzit că este într-o relație cu tine? Este adevărat?”, izbucnind amândoi în râs. Din spirit de colegialitate și amuzată la rândul său de situație, Raluka s-a alăturat pentru a forma trioul amuzat.

Când vine vorba de căsnicii, se pare că ghinionul îl tot urmărește pe artist. După ce căsnicia cu Oana Zăvoranu a eșuat, a urmat același deznodământ și în cazul relației cu Raluca Pastramă. Acest  lucru nu îl face însă pe Pepe să își piardă speranța,, recunoscând că nu va spune nu unei noi iubiri și chiar unui nou mariaj dacă se va ajunge acolo.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe