Pepe, declaraţie oficială despre noua relaţie. Ce spune despre Yasmine: “Nu ascund că aș fi cu ea”

Stan Filon 15.06.2021, 18:13
Pepe, declaraţie oficială despre noua relaţie. Ce spune despre Yasmine: “Nu ascund că aș fi cu ea”

Chiar dacă a suferit enorm la divorțul de mama copiilor săi, Pepe nu a stat să plângă prea mult și și-a văzut de viață, după cum spunea chiar la semnarea actelor de separare de Paluca Pastramă. Așadar, cântărețul are o nouă iubită și nu se ascunde deloc.

Pepe a făcut declaraţii oficiale despre noua relaţie

Pepe are o nouă iubită, o tânără foarte frumoasă, cu care a ieșit recent într-un club de fițe de lângă Herăstrău și cu care chiar s-a și sărutat în văzul tuturor. Nu se știe exact cum a pornit relația cu frumoasa Yasmine Ody, dar cei doi se știu de ceva timp.

Cei doi au fost însoțiți de mai mulți prieteni, alături de care s-au distrat de minune. Printre petrecăreții cu care a mers Pepe în club a fost și antrenorul său personal, Alexandre Florescu, dar și soția acestuia. Atmosfera a fost relaxantă, iar Pepe și Yasmine nu s-au pierdut din priviri toată noaptea. S-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc.

Pepe a facut declaratii oficiale despre noua relatie
Pepe a facut declaratii oficiale despre noua relatie

”Suntem foarte la început”

Mai mult, Pepe a postat dovezile pe rețelele de socializare, semn că nu își ascunde deloc iubita de ochii curioșilor. “Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru Click!

Yasmine a fost la fel de reținută și l-a lăsat pe Pepe să fie purtătorul de cuvânt din cuplu. “Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a declarat tânăra pentru sursa citată.

Pepe are 41 de ani, pe când noua sa iubită are cu 15 ani mai puțin, împlinind recent vârsta de 26 de ani. Yasmine este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Condică, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu. Lucrează și la domiciliul clientelor sale, pentru 100 de euro. Cei doi s-ar cunoaște din anul 2017, atunci când l-a machiat pe artist pentru videoclipul “Sentimente Intense”.

Urmăriți Impact.ro și pe