Pepe dă lovitura la Antena 1. Ce conținea plicul pe care l-a primit de la șefi

Beatrice Dumitru 11.01.2023, 20:45
Pepe dă lovitura la Antena 1. Ce conținea plicul pe care l-a primit de la șefi

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi și se bucură de realizări pe toate planurile. El are o familie extrem de frumoasă și în 2022 a devenit tătic pentru a treia oară, iar cariera sa este una de succes. Pe lângă muzică, Pepe are și proiecte în televiziune, iar la sfărșitul anului trecut șefii de la Antena 1 i-au făcut o mare surpriză, iar cântărețul a povestit cum s-a întâmplat totul.

Ce i-au pregătit șefii de la Antena 1 lui Pepe

Pepe este foarte apreciat de șefii Antenei 1 și după ce i-au dat posibilitatea să prezinte show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, acesta a avut parte de o altă supriză. La sfârșitul anului trecut, Pepe a fost ales pentru a prezenta o nouă emisiune, o producție care intră în grila Antena 1, de trei ori pe săptămână.

Este vorba despre emisunea „Nu te supăra, frate!”, care se numește așa după binecunoscutul joc, și care va fi prezentată de Pepe și de magicianul Robert Tudor. Aceasta va fi difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17.00. Prima ediţie „Nu te supăra, frate!” va fi difuzată pe 18 ianuarie. Pepe a povestit cum a ajuns să prezinte această nouă emisiune.

Pepe dă lovitura la Antena 1. Ce conținea plicul pe care l-a primit de la șefi
Pepe va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Sursa foto: Facebook

„La finalul anului, am primit şi eu, ca toţi colegii mei, pionul-invitaţie pe care scria doar „Ai toate calităţile de care avem nevoie la Nu te supăra, frate!”. Ştiind doar jocul, pe care îl ştiu de când eram copil şi cu care, de altfel, am crescut, mi-am spus că voi participa cu mare drag în calitate de invitat în cadrul acestui proiect frumos. A urmat apoi propunrea de a fi gazda acestei emisiuni”, a spus Pepe, potrivit paginademedia.ro.

Cum se va desfășura emisiunea

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii „Nu te supăra, frate!” şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările-surpriză.

Fie că sunt pedepse pentru a înainta sau nu pe tabla de joc, fie că sunt întrebări cu 3 variante de răspuns, va fi cu muuuult râs şi multă voie bună. Pot fi chiar şi jocuri şi provocări între vedetele participante, deci vă daţi seama cum va fi la platoul de filmare”, a adăugat Pepe.

În decembrie anul trecut, Pepe a filmat un videoclip pentru o melodie, dar nu singur, ci alături de soția lui, Yasmine Ody, și cei trei copii. Acesta a spus că piesa a fost compusă de el și arată exact ceea ce se întâmplă zilnic în viața lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...