Pepe aruncă bomba, Raluca l-a înșelat. ”A fost cu un bărbat în Poiana Brașov”. Detalii din dosarul de divorț

Ana Anitoiu 24.11.2020, 13:49
Pepe aruncă bomba, Raluca l-a înșelat. ”A fost cu un bărbat în Poiana Brașov”. Detalii din dosarul de divorț

Pepe a aruncat bomba, în dosarul de divorț, după ce Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui. Cântărețul a contestat solicitarea mamei fiicelor lui și a făcut dezvăluiri uluitoare, despre faptul că fosta lui parteneră l-a înșelat.

Cum a aflat Pepe că Raluca Pastramă l-a înșelat

Depunând o contestație în instanță față de solicitarea unui ordin de protecție, Pepe a dezvăluit că a aflat de la un jurnalist că Raluca Pastramă l-a înșelat.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.”, arată o parte din declarația lui Pepe.

Apoi, Pepe a explicat că a încercat să verifice informația. A început să caute ”dovezi” ce ar putea proba zvonul pe care l-a auzit de la jurnalistul de investigație. Și-a dat seama că Raluca Pastramă chiar a avut o legătură cu un alt bărbat.

Pepe arunca bomba, Raluca l-a inselat. Detalii din dosarul de divort
Pepe si Raluca Pastrama

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului … Și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că această în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare, însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.”, mai arată declarația lui Pepe, potrivit spynews.ro.

Cum a reacționat Raluca Pastramă, după ce Pepe a confruntat-o

Apoi, Pepe a povestit că după ce a aflat toate aceste lucruri, a confruntat-o pe Raluca Pastramă. Reacția ei l-a surprins. Cântărețul a acuzat-o pe fosta lui parteneră că le-a lăsat pe cele două fetițe ale lor nesupravegheate.

”Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau oră de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată.

Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume …, a răspuns sec «da, de la munte».

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât rezultă în mod vădit o infidelitate recunoscută și mai mult decât atât, lăsând fetițele nesupravegheate”, a mai declarat Pepe.

Apoi, Pepe a recunoscut că discuția dintre el și Raluca Pastramă a devenit mai aprinsă. Însă, cântărețul a precizat că nu a agresat-o fizic pe fosta lui parteneră, ci doar a ridicat tonul vocii.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și …. cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei”, a mai declarat Pepe.

În plus, Pepe a precizat că, în timpul conflictului, bruneta ar fi încercat să îl provoace să devină violent, înjurându-l și scuipându-l. În ciuda strădaniilor ei, el nu ar fi devenit violent.

”Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe.

Recent, Pepe a anunțat, printr-un clip publicat pe YouTube, că el și Raluca Pastramă se despart, după opt ani de căsnicie. Inițial, artistul a spus că divorțul va fi amiabil și că nu se va ajunge la tribunal, precizând că a făcut tot posibilul să își salveze mariajul.

Apoi, lucrurile au luat o turnură deloc pașnică, între artist și fosta lui parteneră. Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă, în public, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Din acest motiv, ea ar fi cerut un ordin de protecție.

De aproximativ o lună, Raluca Pastramă locuiește la părinții ei, alături de cele două fetițe, Maria și Rosa, pe care le are cu Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...