Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”

Cristian Cojocaru 12.06.2021, 13:24
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”

Chiar dacă au trecut doar patru luni de la divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, artistul aruncă bomba. Planurile cântărețului sunt mărețe și se pare că nu poate sta prea timp departe de dragoste.

Pepe aruncă bomba afirmând că vrea să se recăsătorească

Deși cei doi nu mai sunt împreună de câteva luni, cântărețul pare să regrete divorțul prin care a trecut. În cadrul unei emisiuni televizate, Pepe a vorbit deschis despre cel de-al doilea divorț din viața sa, afirmând că nu e tocmai ceea ce își dorea. Totodată, Pepe nu dă la o parte ideea de a se recăsători.

Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars, unde a făcut mai multe declarații cu privire la divorțul dintre el și cea care a fost cea de-a doua sa soție. Din declarațiile sale, Pepe pare să regrete pasul făcut.

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

pepe aruncă bomba
Celor doi fosti soti nu le este usor sa treaca peste divort

Artistul mai vrea copii

Chiar dacă ambele divorțuri l-au lăsat pe artist cu cicatrici, Pepe nu renunță și intenționează să se recăsătorească. Totodată, a afirmat că își dorește mai mulți copii.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

Nici pentru Raluca, lucrurile nu stau mai roz. În urmă cu ceva timp, în cadrul aceleiași televiziuni, fosta soție a lui Pepe a mărturisit că îi este greu și încă încearcă să se liniștească.

”Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a povestit Raluca pentru Antena Stars.