Pentru ce se ceartă Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu. S-a ajuns și la proces

Redacția IMPACT 29.05.2020, 19:43
Pentru ce se ceartă Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu. S-a ajuns și la proces

Mariajul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-a încheiat în anul 2013. Despărțirea lor a șocat la acea vreme, iar preț de foarte mult timp, niciunul dintre foștii prezentatori nu a dorit să dea detalii despre motivul divorțului. Totodată, aceștia au împreună doi copii, dar au ajuns de foarte multe ori la momente neplăcute și scandaluri.

Pentru ce se ceartă Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu

În primăvara acestui an, chiar în săptămâna patimilor, cei doi au ajuns chiar la proces. Mariajul celor doi prezentatori s-a încheiat în mod neașteptat. În anul 2016, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de medicul Constantin Stan, alături de care a ajuns în fața altarului. Vedeta Antena 1 și chirugul plastician au fost cununați civil de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Este cunoscut că acestea au fost colege de trust, dar și că au menținut o relație apropiată.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au avut un mariaj de 15 ani, din care au rezultat doi copii, ajunși la vârsta adolescenței. Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai bine de șapte ani, cei doi încă se ceartă și au ajuns și la un proces. Prezentatoarea a înaintat în instanța de judecată o acțiune legală contra fostului ei soț. Mai exact, în săptămâna mare, înainte de Paște, vedeta a decis să ia o asemenea hotărâre.

Pentru ce se ceartă Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu. S-a ajuns și la proces
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au împreună doi copii

Motivul i-a făcut să ajungă și la proces

În prezent, Andrei Zaharescu este consul în Africa de Sud, iar scandalurile dintre ei par să fie departe de-a se fi încheiat. Divorțul lor a fost unul ținut de ochii presei și a curioșilor, dar cunoscuții soți se pare că încă au destule de împărțit. Procesul deschis de Andreea Berecleanu contra fostului soț a avut ca obiect „partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial”. Acțiunea înaintată Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală ar avea la bază o problemă mai veche. Se pare că fosta prezentatoare de la Observator i-ar fi intentat mai multe procese fostului ei soț pentru plata pensiei alimentare. Bărbatul a obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât îi cerea vedeta în instanță. În urmă cu mai mulți ani, Andrei Zaharescu a motivat acest lucru spunând că nu are bani să își întrețină ultimul copil.

De asemenea, cheltuielile de judecată au reprezentat un alt motiv de ceartă între cei doi. Andrei Zaharescu i-a cerut fostei sale soții plata acestora, fiind vorba de o sumă de 6.000 de lei. În acest sens, bărbatul ar fi intenționat chiar să o execute silit pe Andreea Berecleanu, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe