Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca, în Vinerea Mare. Artistul a recunoscut tot: „E o conexiune”

Nicu Stan 08.05.2021, 14:36
Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca, în Vinerea Mare. Artistul a recunoscut tot: „E o conexiune”

Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca, în Vinerea Mare. Artistul a recunoscut tot după ce a fost la mormântul marelui duhovnic.

Pepe, vizită la mormântul lui Arsenie Boca în Vinerea Mare. Pentru ce s-a rugat artistul

S-a aflat pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca, în Vinerea Mare a Paștelui. Pepe a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, unde a dezvăluit că a petrecut Vinerea Mare ca un adevărat credincios.

Cântărețul a mers la Arsenie Boca pentru a se ruga și a-i mulțumi totodată. Aceast fel de pelerinaj nu este o nouate pentru latino-lover, care a mărturisit că a făcut pentru a zecea oară această drumeție.

Pepe si-a dus si copiii la Arsenie Boca
Pepe si-a dus si copiii la Arsenie Boca

Pepe este un timp credincios

Pepe, un tip credincios de felul lui, s-a rugat la Arsenie Boca înainte de Paște. Artistul a spus că nu este prima dată când face acest lucru și crede că ala ceva trebuie făcut mereu pentru suflet. Pepe recunoaște că a fost mereu credincios și nu crede că trebuie să te rogi cu un motiv anume, mai ales în Săptămâna Mare a Paștelui.

”Eu am fost bisericos tot timpul. Cred că e a zecea oară când mă duc la Arsenie Boca. M-am decis acum să mă duc în Vinerea Mare, că eram oricum liber. Am fost primul. Am să mulțumesc. (…) Trebuie să mulțumești. E o conexiune acolo”, a mărturisit Pepe.

Pepe a compus o melodie după ce l-a visat pe nepotul lui mort

Discutând despre latura spirituală, Pepe a mai dezvăluit și că noua lui piesă este datorată unei experiențe paranormale. Versurile cântecului sunt inspirate dintr-o coversație pe care artistul a avut-o în vis cu nepotul lui mort, în urmă cu 11 ani.

Din acel vis, Pepe a primit un mesaj clar, pe care l-a transpus într-o melodie de suflet, cu scopul de a alina suferința aceluia care a pierdut pe cineva drag.

Piesa se numește ”Un înger”

E o piesă specială. Piesa a fost construită acum 11 ani. El e îngerul, despre el era vorba. Este izvorâtă din fapte reale. La vreo lună sau două după ce a avut accidentul nepotul meu l-am visat.

Când l-am visat, vorbeam cât se poate de relaxat cu el și l-am întrebat de ce nu-i apare în vis lu taică-su și mi-a zis: ”Ia-l tu în brațe, spune-i mai întâi să zâmbească. Momentan nu pot să apar că el plânge întruna”. Și ăsta e mesajul piesei”, a dezvăluit Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe