Pentru câţi bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express. Suma e neaşteptat de mare

Ioana Bucur, Mihai Cheleș 27.05.2021, 15:46
Pentru câţi bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express. Suma e neaşteptat de mare

A fost seznzația sezonului al treilea, însă apariția lui nu a fost deloc ieftină pentru Antena 1. S-a aflat pentru câți bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express. Suma e neaşteptat de mare.

Pentru câţi bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express

Puțini ar fi bănuit că fostul milionar din Izvorani ar fi dispus să uite de confort și să participe la unul dintre cele mai dificile reality-show-uri difuzate în România. Tocmai de aceea fanii Asia Express, dar și concurenții, au avut parte de o surpriză uriașă în momentul în care Irinel Columbeanu și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum din in, bej, cu o valiză ce valorează câteva mii de euro și pregătit să li se alăture lui Radu și Alexandru Abagiu, pentru 24 de ore.

Chiar dacă a fost „o pedeapsă” pentru cei doi concurenți, fostul soț al Monicăi Gabor a făcut tot ce i-a stat în putere să nu fie o povară pentru ei, iar experiența nu a fost deloc ușoară. Celebrul makeup artist a povestit că afaceristul a trecut prin momente grele, suferind un atac de panică în toiul nopții, însă a încercat să depășească momentul fără să își sperie coechipierii.

„S-a trezit noaptea (n.r. – Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.

Efortul a meritat din plin, mai ales pe plan financiar, afaceristul plecând acasă cu o sumă frumoasă în cont. S-a aflat pentru câți bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express. Potrivit Cancan.ro, Antena 1 l-a răsplătit cu nu mai puțin de 20.000 de euro.

Pentru câţi bani a participat Irinel Columbeanu la Asia Express
Irinel Columbeanu, la Asia Express

Echipele din noul sezon Asia Express sunt pregătite pentru experiența vieții

Cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express, sezonul 4, au ajuns deja în punctul de plecare al traseului stabilit – „Drumul Împăraților – ce va străbate Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Lista concurenților este plină de surprize:

  1. Connect-R şi Shift
  2. Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  3. Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  4. Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  5. Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  6. Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  7. Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  8. Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  9. Lorelei şi Zarug

Pentru Lidia Buble, Asia Express este un vis devenit realitate. Fire competitivă, fosta iubită a lui Răzvan Simion este convinsă că se va întoarce în România cu marele premiu.

„O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.