Pentru câţi bani a cântat Florin Salam la ziua soţului Deliei. S-a aflat tot, ce ruşine!

Andra Daoud 06.01.2022, 16:33
Pentru câţi bani a cântat Florin Salam la ziua soţului Deliei. S-a aflat tot, ce ruşine!

Florin Salam a fost invitat să cânte în a doua zi de Crăciun la o petrecere privată, organizată de Delia, în cinstea soțului ei. Manelistul și trupa lui au onorat invitația și au făcut show, însă suma cu care s-au ales la final nu a fost nici pe departe cea la care se așteptau. Câți bani a primit Florin Salam la finalul petrecerii și cum a reacționat.

Pentru câți bani a cântat Florin Salam la ziua soțului Deliei

Florin Salam este cunoscut în industrie pentru faptul că este unul dintre cei mai „scumpi” artiști. Oamenii care îl vor la evenimente private trebuie să scoată din buzunar câteva mii de euro pentru o oră de cântare live. Există totuși și excepții: evenimentele la care participă oameni cu bani. În cazul acestora, Florin Salam face reduceri, deoarece compensează prin dedicații, iar suma adunată la finalul serii este una mulțumitoare atât pentru el, cât și pentru formație.

La fel s-a întâmplat și în cazul petrecerii organizate de Delia, unde Florin Salam ar fi acceptat să cânte fără să îi ceară bani artistei. Numai că, la finalul serii, se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar suma adunată în urma dedicațiilor nu s-a ridicat sub nicio formă la așteptările manelistului. Potrivit Cancan.ro, Florin Salam ar fi adunat doar 900 de lei din dedicații la ziua soțului Deliei.

Potrivit aceleiași surse, cei din trupa lui Florin Salam chiar au glumit pe seama faptului că ar fi fost mai câștigați dacă ar fi cântat la ei acasă și și-ar fi dat dedicații între ei, pentru că ar fi scos mai mulți bani.

Pentru câţi bani a cântat Florin Salam la ziua soţului Deliei. S-a aflat tot, ce ruşine!
Pentru câţi bani a cântat Florin Salam la ziua soţului Deliei. S-a aflat tot, ce ruşine!

Seara în care Florin Salam s-a enervat pe Ștefan Bănică Jr.

La petrecerea cu pricina ar fi aflat Florin Salam și despre ce a spus Ștefan Bănică despre el. Manelistul ar fi trebuit să vină la X Factor, în urmă cu două sezone, pentru a cânta alături de nepotul lui, care era concurent, însă a anulat în ultima clipă. Din acest motiv, Ștefan Bănică Jr. s-ar fi supărat și ar fi spus anumite lucruri despre manelist, care au ajuns și la urechile acestuia.

Florin Salam a făcut un live pe rețelele sociale, după petrecere, în care l-a ironizat în fel și chip pe starul rock’n’roll, pentru că și-ar fi permis să vorbească despre el.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în «Liceenii», mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul! a transmis manelistul, în cadrul unui live pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe