Pensii 2020. Anunțul lui Rareș Bogdan despre creșterea pensiilor. Bucurie pentru milioane de oameni

Rares Bogdan a anuntat cand vor fi majorate pensiile si alocatiile

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a venit cu o veste foarte bună pentru pensionarii din Români, dar și pentru părinți. Reprezentantul PNL a spus că următoarea majorare a pensiilor se va face cu mai mult de 14% și a lăsat să se înțeleagă că taxele nu vor crește.

Rareș Bogdan a anunțat când vor fi majorate pensiile și alocațiile

Rareș Bogdan s-a aflat în studioul Antenei 3, la o emisiune la care a participat și fostul premier Victor Ponta. Acesta din urmă a venit cu o serie de întrebări pentru europarlamentar.

”Vreau ca la alegerile parlamentare să reușesc să obțin de la Ludovic Orban și de la echipa PNL din care face parte domnul Rareș Bogdan niște lucruri foarte clare despre ce se va întâmpla cu România. Va veni Fondul Monetar Internațional în România? Da sau nu? Se vor mări taxele? Da sau nu? Se măresc pensiile și salariile?

Rares Bogdan a anuntat cand vor fi majorate pensiile si alocatiile

Rares Bogdan a anuntat cand vor fi majorate pensiile si alocatiile

Rareș Bogdan, luat la întrebări de Victor Ponta

Da sau nu? Se dau alocațiile? Da sau nu? Pentru că la alegerile locale, cel puțin în București, a fost o campanie negativă, să nu mai fie doamna Firea și domnul Pandele. Ok. Eu, ca Opoziție, mă voi lupta să obțin aceste răspunsuri”, au fost întrebările lui Victor Ponta, liderul PRO România, pentru europalamentarul PNL.

Rareș Bogdan a avut răspuns la toate întrebările adresate de Victor Ponta. „Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional. O guvernare liberală nu are dreptul să crească taxele! Un partid liberal nu va putea decât dacă vrea să se sinucidă să crească taxele.

”Vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută”

Legat de pensii și alocații… În momentul în care se va putea, vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută, care e cea mai mare creștere de pensie dată o singură dată. (…) Dacă economia și veniturile ar fi permis, am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor, pentru că oamenii merită acest lucru.

Alocații… colegul meu Robert Sighiartău a fost autorul și promotorul dublării alocațiilor pentru copii, alături de colegii mei din Parlamentul României. A venit după o nouă creștere. Noi am putut, din punct de vedere bugetar, să creștem doar cu 20 la sută în primă fază, dar vă asigur că, imediat ce veniturile bugetare permit, nu vom ezita să creștem”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI