Pensie Mugur Isărescu. Ce salariu are în calitate de guvernator BNR

Elena Avramescu 24.10.2020, 09:47
Pensie Mugur Isărescu. Ce salariu are în calitate de guvernator BNR

Mugur Isărescu nu o duce rău deloc. Astfel că veniturile încasate lunar în calitate de guvernator BNR s-au mărit cu o sumă extrem de frumoasă în ultimul an fiscal, iar asta putem vedea în declarația sa de avere.

Pensie Mugur Isărescu

Potrivit declarației sale de avere de la finalul lunii iunie 2020, Mugur Isărescu a încasat, în ultimul an fiscal, nici mai mult nic mai puțin de 897.000 de lei de la Banca Națională a României. Comparând cu cei 806.000 de lei încasați anul precedent, devine limpede faptul că veniturile lunare ale lui Mugur Isărescu – salariu și indemnizație de ședință – au crescut cu 7.500 de lei.

Dacă vă întrebați ce pensie are Mugur Isărescu, ei bine, și aceasta a trecut printr-o majorare în ultimul an. Declarația de avere din luna iunie 2020 arată venituri de 162.000 de lei, față de 136.000 de lei în anul fiscal precedent. O diferență de 2.500 de lei.

Citește continuarea pe Știri din Lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...