Pensia uriașă pe care o primește fostul socru al lui Adrian Mutu. Ia de două ori mai mulți bani decât fostul fotbalist

Nicu Stan 09.07.2021, 20:04

Pensia uriașă pe care o primește fostul socru al lui Adrian Mutu. Ia de două ori mai mulți bani decât fostul fotbalist. Valoarea pensiei tatălui lui Consuelo a scandalizat toată Republica Dominicană.

Este scandal național din cauza pensiei fostului socru al lui Adrian Mutu. Bărbatul are pensia de două ori mai mare ca al Briliantului

Pensia uriașă pe care o primește fostul socru al lui Adrian Mutu, tatăl frumoasei Consuelo. Bărbatul încasează de două ori mai mulți bani decât fostul fotbalist al naționalei României.

Pensia fostului socru al lui Adrian Mutu este o problemă națională în Republica Dominicană, scrie wowbiz.ro. Toată țara este scandalizată în contextul în care tatăl lui Consuelo câștigă de două ori mai mult chiar decât președintele statului Republicii Dominicane.

Leonardo Matos Berrido, fostul socru al lui Adrian Mutu, tatal lui Consuelo
Leonardo Matos Berrido, fostul socru al lui Adrian Mutu, tatal lui Consuelo

Republica Dominicană fierbe

Astfel, scandalul momentului în Republica Dominicană este reprezentat, în această perioadă, de eforturile guvernului de a găsi o soluție pentru micșorarea pensiei pe care o încasează de la stat Leonardo Matos Berrido, fostul socru a lui Adrian Mutu.

Tatăl fostei soți a lui Adrian Mutu ăncasează această pensie uriașă încă din anul 2008.

Pensia bărbatului este nesimțită pentru Republica Dominicană

”Un efort prea mare pentru bugetul unui stat atât de sărac”, scriu jurnaliștii dominicani.

Leonardo Matos Berrido, fostul socru a lui Adrian Mutu, este în Republica Dominicană ceea ce se numește în România baron local.

Ce pensie are fostul socru al lui Adrian Mutu

Tatăl Consuelei câștigă lunar aproape un milion de pesos, ceea ce se traduce în circa 15.000 de euro. Venitul uriaș se datorează faptului că în ultimii ani de muncă, el a condus Banca Națională pentru Locuințe, cu acționariat majoritar de stat, și a fost președinte al Bursei de Valori.

Leonardo Matos Berrido a fost acuzat că din postura de șef de bancă, el a trecut prin Consiliul de Administrație o rezoluție prin care și-a mărit salariul personal și încă una prin care angajații cu funcții înalte pot ieși la pensie începând cu vârsta de 45 de ani, cu un plan de beneficii extrem de avantajos pentru ei.

Adrian Mutu a semnat cu U Craiova 1948

Pe de altă parte, Adrian Mutu, fostul soț al lui Consuelo și fostul selecționer al naționalei de tineret a României a decis să demonstreze de ce este capabil în Liga 1. Astfel, a încheiat un contract pentru care antrenează echipa lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948.

Adrian Mutu a primit o ofertă destul de bună fin punct de vedere financiar, în raport cu faptul că echipa tocmai a reușit promovarea.

Ce salariu are Adrian Mutu la U Craiova 1948

Astfel, Briliantul urmează să fie plătit cu 7000 de euro pe lună pentru a antrena echipa lui Adrian Mititelu, scrie digisport.ro.

Asta înseamnă că câștigă de două ori mai puțin decât fostul său socru, pensionarul Leonardo Matos Berrido.

Urmăriți Impact.ro și pe