Pedeapsa pe care a primit-o cel de-al doilea răpitor al câinilor lui Lady Gaga. Hoțul s-ar fi putut îmbogăți de pe urma patrupezilor

Ana Anitoiu 12.08.2022, 15:02
Pedeapsa pe care a primit-o cel de-al doilea răpitor al câinilor lui Lady Gaga. Hoțul s-ar fi putut îmbogăți de pe urma patrupezilor

Cel de-al doilea răpitor al câinilor cântăreței Lady Gaga a fost condamnat, joi, de un tribunal din Los Angeles. Hoțul, care s-ar fi putut îmbogăți de pe urma patrupezilor, a pledat vinovat.

Lady Gaga, cât pe ce să rămână fără câinii ei

Cel de-al doilea răpitor al câinilor cântăreței Lady Gaga se numește Lafayette Shon Whaley și are 28 de ani. Din cauza lui și a altor persoane, artista a fost cât pe ce să rămână fără animalele de companie îndrăgite.

Incidentul a avut loc în februarie 2021, când trei buldogi francezi ai cântăreței erau plimbați de un angajat Ryan Fischer. Imagini surprinse de camere de supraveghere arată infractorii au ieșit dintr-un autovehicul din apropierea angajatului, după care l-au împușcat în piept, rănindu-l. Din fericire, bărbatul n-a fost ucis în atac.

Atacatorii i-au răpit pe doi dintre câinii vedetei, Koji şi Gustav, şi au fugit de la faţa locului, lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Cel de-al treilea câine, Miss Asia, a fugit, după care a revenit şi s-a cuibărit aproape de angajatul rănit.

Pedeapsa pe care a primit-o cel de-al doilea rapitor al cainilor lui Lady Gaga
Cainii cantaretei Lady Gaga

Cum au fost recuperați câinii lui Lady Gaga

Când a aflat ce s-a întâmplat, Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru buldogii ei francezi. O femeie i-a adus, declarând că i-a găsit pe o stradă, legați de un stâlp.

Polițiștii au arestat-o pe femeia care în aparență ar fi făcut un gest frumos. Oamenii legii au aflat că aceasta avea, de fapt, o relaţie cu tatăl unuia dintre agresori. Rolul ei era de a lua banii în numele lor.

Ce pedeapsă a primit al doilea răpitor al câinilor lui Lady Gaga

Lafayette Shon Whaley, în vârstă de 28 de ani, a pledat vinovat pentru tentativă de furt şi a recunoscut că a făcut parte din grupul care a tras asupra lui Ryan Fischer în timp ce acesta plimba cei trei buldogi francezi ai vedetei în Hollywood în februarie 2021.

Tânărul a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a pledat vinovat. Sentința lui a fost pronunțată la o săptămână după cea primită de complicele său, Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, condamnat la patru ani de închisoare, şi după o a doua arestare a altui infractor, James Howard Jackson, în vârstă de 19 ani.

James Howard Jackson, suspectat că ar fi tras asupra lui Ryan Fischer, pentru a-i fura câinii lui Lady Gaga, fusese eliberat la data de 6 aprilie, în urma unei erori administrative.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...