Pedeapsă incredibilă pentru un jucător de la Dinamo care s-a transferat la FCSB. Ce a putut să pățească

Rădulescu Valentin 19.09.2020, 15:15
Pedeapsă incredibilă pentru un jucător de la Dinamo care s-a transferat la FCSB. Ce a putut să pățească

FCSB a luat de la Dinamo unul dintre cei mai buni portari români, dar din păcate acesta a avut de suferit. După ce a jucat la Rapid, U Craiova și Dinamo, este pregătit să joace acum pentru FCSB. Din păcate, înainte să plece de la Dinamo, a avut de ales între bani și echipa la care dorește să joace. Ce condiție i-a impus Dinamo?

Pedeapsa unui jucător de la Dinamo după ce s-a transferat la FCSB

Cătălin Straton (30 de ani) a primit o veste uriașă după antrenamentul de la Dinamo, care a avut loc luni. Acesta a fost chemat de Cosmin Contra, care l-a anunțat că nu va mai juca la Dinamo. Așadar, fotbalistul a fost transferat ulterior la FCSB, fiind unul dintre cei mai buni portari români din prima divizie. Totodată, acesta urma să primească două salarii restante, dar din păcate, a avut de ales dacă să rămână în liga a treia sau să meargă la echipa roșu-albastru.

„Dacă tot te duci la rivali, la FCSB, și au nevoie de tine, atunci nu-ți mai dăm nici cele două salarii restante. Accepți sau mergi să te antrenezi la Dinamo 2 pe termen nelimitat. Acesta este ultimul cuvânt, nu avem ce negocia, i-au transmis spaniolii. Cătălin avea de ales între a accepta termenii lor și să plece pe drumul lui, fie să stea exilat, nu se știe cât, la liga a treia”, au spus apropiații lui, potrivit gsp.ro.

Pedeapsă incredibilă pentru un jucător de la Dinamo care s-a transferat la FCSB. Ce a putut să pățească
Sursă Foto: Sport Pictures

Straton devine rival în derby

Așadar, după cum se știe, Straton deja a ales să renunțe la 15.000 de euro, salariile restante care i-au fost promise. Fotbalistul a preferat să semneze actele pentru FCSB, iar pe 3 octombrie urmează să joace chiar împotriva lui Dinamo. Totodată, portarul a fost încurajat luni de suporteri, atunci când a fost dat afară de la prima echipă.

Mai mult, Cătălin Straton ar fi fost folosit ca o ”monedă de schimb”, deoarece Dinamo avea o tentativă de a aduce un fundaș din Liga 1. Dar echipa nu a avut bani, pentru că a fost nevoită să achite costuri și salarii. Portarul a încercat la mijlocul săptămânii să ajungă la un acord cu oficialii, cu privire la transferul lui, dar a fost amânat pe cât de mult posibil.

Urmăriți Impact.ro și pe