Pe Horia Vârlan îl știți de la TV, dar să vedeți ce casă are! Și-a făcut două bucătării

Redacția IMPACT 23.04.2020, 11:45
Pe Horia Vârlan îl știți de la TV, dar să vedeți ce casă are! Și-a făcut două bucătării

Horia Vârlan este celebru datorită aparițiilor sale TV, într-o varietate de emisiuni culinare. De-a lungul anilor, simpaticul bucătar a devenit foarte îndrăgit de publicul din România. De curând, acesta și-a prezentat casa impresionantă, odată cu cele mai noi detalii despre viața sa, pe care le-a oferit în cadrul unui interviu.

Pe Horia Vârlan îl știți de la TV, dar să vedeți ce casă are

Horia Vârlan și-a dechis sufletul, dar și casa pentru vizitatori. În vârstă de 57 de ani, îndrăgitul bucătar are la activ foarte multe emisiuni pe care le-a prezentat de-a lungul anilor. Publicul din România îl recunoaște oriunde, după ce s-a aflat la cârma unor show-uri precum “Cireaşa de pe tort“ sau “Mama mea găteşte mai bine“. În prezent, acesta locuiește la curte și se ocupă și de treburile casnice.

Pe Horia Vârlan îl știți de la TV, dar să vedeți ce casă are! Și-a făcut două bucătării
Horia Vârlan și-a prezentat casa, odată cu cel mai nou interviu oferit (sursă foto stânga: click.ro)

Celebrul bucătar deține o vilă localizată în satul Pasărea, din județul Ilfov. Casa lui Horia Vârlan e una impresionantă și este situată la aproape 20 de kilometri de Capitală. Locuința este una de suflet, fiind construită după ideile proprii și în care există nu mai puțin de două bucătării. În una dintre acestea, Horia Vârlan își desfășoară activitatea profesională, iar în cealaltă cel mai probabil servește mesele alături de familie.

Celebrul bucătar și-a făcut două bucătării

“Are patru dormitoare, e o casă primitoare, nu foarte mare, dar nici foarte mică. În această casă locuiesc împreună cu soţia mea, iar copiii au propriile camere şi pot veni oricând să stea aici”, a povestit Horia Vârlan, potrivit click.ro.

În momentul de față, acesta s-a izolat de asemenea la domiciliu. Este însă singurul care a marcat o pauză în perioada actuală, pentru că atât soția cât și copiii săi muncesc pe timp de pandemie. Pentru a se menține activ, însă, acesta și-a ocupat timpul cu diverse activități, printre care și grădinăritul, având răsaduri de fructe și legume.

“Îmi e dor de camera de luat vederi, de televiziune, dar nu depinde de mine să mă întorc pe micile ecrane”, a mai mărturisit Horia Vârlan.

Urmăriți Impact.ro și pe